Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Zanzibar iz Milana za 356 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Relativno dobre cijene povratnih letova iz Milana do Zanzibara, otoka pored istočne afričke obale u blizini ekvatora nudi Kenya Airways. Tako je moguće do Zanzibara putovati po cijeni od 356 eura za povratno putovanje iz Milana. Ponekada je moguće pronaći i povoljnije karte putem posrednika i kupovinom određenom kreditnom karticom. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

13. 04. - 23. 04.

07. 05. - 14. 05.

14. 05. - 22. 05.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad predane prtljage do 23 kg kao i ručna prtljaga.


Do Milana je najjednostavnije stići izravnom autobusnom linijom Flixbusa koja se nedavno otvorila, a pri čemu su dostupne cijene već od 9 eura po smjeru. Ipak češće su dostupne karte po cijeni od 29 eura pa na dalje. Karte se mogu kupiti na stranicama Flixbusa odnosno na poveznici u nastavku:

Zagreb - Milano (od 29 eura)

Alternativno, može se doći kombinacijom autobusa i vlaka preko Trsta. Prednost je pri tome što je na raspolaganju veliki broj linija i termina polaska pa je lakše prilagoditi letu. Ukoliko se kupe karte za vlak dovoljno unaprijed, cijene vlaka između Trsta i Milana kreću se od 19 eura na dalje.

Više informacija kako kupovati karte za vlak u Italiji potražite na našem Vodiču za putovanje Italijom vlakom

Od Rijeke i Zagreba do Trsta moguće je redovnim linijama Autotransa te Črnja Toursa pri čemu su dostupne povratne karte već od 112 kuna. Karte iz Zagreba kupite na stranicama AK Zagreb dok karte iz Rijeke kupite na stranicama Autotransa.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Milana po cijenama već od 66 eura. 

Od glavnog kolodvora u Milanu do svih zračnih luka prometuje autobus po cijeni od 5 eura. Karte možete kupiti na stranicama prijevoznika Terravision

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba ili Rijeke do Zanzibara iznosi već od:
- autobus Zagreb - Milano (58 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (10 eur)
- let Milano - Zanzibar (356 eur)
UKUPNO: 3 154 kuna

Zanzibar je otočje smješteno uz istočnu obalu Afrike koje pripada Tanzaniji od 1964. godine kada je do tada neovisna država Zanzibar ujedinjena sa državom Tanganjikom. Otočje predstavlja jednu od najpopularnijih destinacija za ljubitelje mora i prirode koja osigurava ugodne uvjete za boravak i kupanje tijekom cijele godine. Dva su veća otoka na otočju, Unguja Unguje i Pemba Pembe, a uz njih se nalazi razvedena obala sa mnogih manjih otoka i otočića. Otok Unguja je najveći otok otočja, i često se naziva Zanzibar.

Hrvatskim građanima koji posjećuju Tanzaniju i Zanzibar potrebna je viza. Jednokratna viza on arrival dostupna je u zračnoj luci Zanzibar po cijeni od 50 usd (pri tome je preporučljivo imati upravo novčanicu od 50 američkih dolara). Potrebno je također imati i barem šest mjeseci valjanu putovnicu i preporučuje se imati rezervirani povratni let iz zemlje.

Smještaj

Iako je općenito Tanzanija relativno povoljna zemlja, smještajni kapaciteti na Zanzibaru uslijed velike potražnje relativno su skupi. Ipak moguće je pronaći solidan smještaj već za desetak eura.

Pri tome je svakako dobar izbor Hotel Paje koji nudi jednokrevetnu sobu sa zajedničkom kupaonicom za desetak eura, a nalazi se samo tristotinjak metara od plaže. Sve sobe su klimatizirane a uključuju svu posteljinu, ručnike te mreže za komarce. Unutar hotela se nalazi bazen na otvorenom, a u blizini se nalaze i restorani te trgovine u kojima se mogu pronaći najvažnije svakodnevne namirnice. Hotel također nudi i relativno povoljne dvokrevetne sobe, već za dvadesetak eura po sobi.


Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj na Zanzibaru

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-03-31Aktualno:

Malta iz Venecije za 30 eura povratno

Kazahstan mijenja ime glavnog grada

Eindhoven iz Zadra za 45 eura povratno

Cipar iz Budimpešte za 40 eura povratno

Da li je ovo najgori turistički slogan?Povezano:

Zanzibar iz Venecije za 371 euro povratno

Zanzibar iz Beograda za 383 eura povratno

Malta iz Venecije za 30 eura povratno

Eindhoven iz Zadra za 45 eura povratno

London iz Pule za 32 eura povratno

Poznanj

Najbolji besplatni muzeji

Igor u Indokini: Tajland (1. dio)

Igor u Indokini: Tajland (2. dio)

Najljepši romantični izletiPogledajte još:

Poznanj


Najbolji besplatni muzeji


Igor u Indokini: Tajland (1. dio)


Igor u Indokini: Tajland (2. dio)


Najljepši romantični izleti