Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:


Fotografije:Video:Mali trikovi:


20% popusta na Wizzair letove

 
     

 

Wizzair je jedna od najraširenijih niskotarifnih zrakoplovnih tvrtki te koja trenutno nudi vjerojatno najniže cijene za letove dostupne na Europskom tržištu za određene destinacije. S vremena na vrijeme wizzair osim povoljnih letova ima i različite dnevne akcije kojima su karte dostupne po 20% nižim cijenama s obzirom na određeni uvjet temeljem kojega je popust za taj dan napravljen.

Danas, 15. ožujka popust od 20% određen je na sve letove i destinacije koje se nalaze u mreži Wizzaira za sve putnike. Dodatni popust Wizzair nudi za članove Wizzair cluba. Što to znači? Kada kupujete karte kod Wizzaira, možete vidjeti normalnu cijenu i nižu cijenu za članove kluba. Član kluba postaje se doplatom članarine prilikom kupovine avionske karte. Članarina iznosi 30 eura te vrijedi godinu dana. Pri tome imate sljedeće pogodnosti:

Zajamčeni popust od 10 eura po jednosmjernom letu na sve cijene koje su veće od 12,50 eura, u bilo koje vrijeme tijekom jedne godine članstva. U slučaju da su cijene ispod 12,50 eura nema popusta iako su cijene i dalje jeftinije ali sa manjim popustom. Jeftinijim kartama se može pristupiti odmah nakon aktiviranja članstva.

Obiteljski popust: ukoliko članovi putuju zajedno s obitelji ili prijateljima popust također vrijedi za suputnike članova te vrijedi do čak devet osoba.

Cijene letova moguće je provjeriti na stranicama Wizzaira, ali moguće je i pretraživati putem Skyscannera

Iz Hrvatske Wizzair leti samo iz Splita i to prema Londonu. Iz susjedne Slovenije Wizzair povezuje Ljubljanu i London te Ljubljanu i Bruxelles (Charleoi). Wizzair ima veću bazu u Beogradu, odakle se može letjeti prema Baselu, Bruxellesu (Charleoi), Corfu, Dortmundu, Eindhovenu, Gothenburgu, Londonu, Malmou, Memmingenu, Oslu, Parizu, Rhodosu i Stockholmu. Također Wizzair leti u Tuzlu odakle postoje veze za Basel, Gothenburg i Malmo.

Naravno učlaniti se u Wizzair klub samo radi jednoga leta nema smisla, ali ukoliko putuje više od troje ljudi ili namjeravate putovati više od tri puta u godini sa Wizzairom, članstvo u klubu ima svoje značajne beneficije.

U cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 42x32x25cm cm. Imajte na umu da su ove mjere gotovo dvostruko manje od uobičajenih mjera za ručnu prtljagu. Veća prtljaga se dodatno naplaćuje.

Smještaj na svojim putovanjima potražite sljedećom tražilicom:

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-03-15Aktualno:

Rim iz Zagreba za 10 eura povratno

Sicilija iz Beča za 10 eura povratno

Kuba iz Milana za 339 eura povratno

Pariz iz Zagreba za 38 eura povratno

Maroko planira otvaranje od 31. siječnjaPovezano:

Destinacije za zimsko sunce

Spavanje u zračnoj luci

Najljepša bajkovita sela

Najpovoljnija vikend advent putovanja

Više prtljage sa Ryanairom

Velika tura božićnim sajmovima za 609 kuna

Sicilija iz Beča za 10 eura povratno

Pariz iz Zagreba za 38 eura povratno

Maroko planira otvaranje od 31. siječnja

Gozo coastal walk

Valletta

Malta: Sve što trebate znati

Najbolji advent u Hrvatskoj

Bohinjsko jezeroPogledajte još:

Gozo coastal walk


Destinacije za zimsko sunce


Valletta


Malta: Sve što trebate znati


Najbolji advent u Hrvatskoj