Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Povoljnija druga karta za Wizzair letove

 
     

 

Wizzair je jedna od najraširenijih niskotarifnih zrakoplovnih tvrtki te koja trenutno nudi vjerojatno najniže cijene za letove dostupne na Europskom tržištu za određene destinacije. Ponekada ista tvrtka donosi zanimljive akcije kada je moguće kupiti karte još povoljnije.

Tako se danas 12. travnja mogu kupiti dvije karte po povoljnijoj cijeni, odnosno može se kupiti druga karta po 50% povoljnijoj cijeni. Ova akcija određena je na sve letove i destinacije koje se nalaze u mreži Wizzaira za sve putnike. Dodatne pogodnosti dostupne su za članove Wizzair cluba. Što to znači? Kada kupujete karte kod Wizzaira, možete vidjeti normalnu cijenu i nižu cijenu za članove kluba. Član kluba postaje se doplatom članarine prilikom kupovine avionske karte. Članarina iznosi 30 eura te vrijedi godinu dana. Pri tome imate sljedeće pogodnosti:

Zajamčeni popust od 10 eura po jednosmjernom letu na sve cijene koje su veće od 12,50 eura, u bilo koje vrijeme tijekom jedne godine članstva. U slučaju da su cijene ispod 12,50 eura nema popusta iako su cijene i dalje jeftinije ali sa manjim popustom. Jeftinijim kartama se može pristupiti odmah nakon aktiviranja članstva.

Obiteljski popust: ukoliko članovi putuju zajedno s obitelji ili prijateljima popust također vrijedi za suputnike članova te vrijedi do čak devet osoba.

Cijene letova moguće je provjeriti na stranicama Wizzaira, ali moguće je i pretraživati putem Skyscannera

Iz Hrvatske Wizzair leti samo iz Splita i to prema Londonu. Iz susjedne Slovenije Wizzair povezuje Ljubljanu i London te Ljubljanu i Bruxelles (Charleoi). Wizzair ima veću bazu u Beogradu, odakle se može letjeti prema Baselu, Bruxellesu (Charleoi), Corfu, Dortmundu, Eindhovenu, Gothenburgu, Londonu, Malmou, Memmingenu, Oslu, Parizu, Rhodosu i Stockholmu. Također Wizzair leti u Tuzlu odakle postoje veze za Basel, Gothenburg i Malmo.

Naravno učlaniti se u Wizzair klub samo radi jednoga leta nema smisla, ali ukoliko putuje više od troje ljudi ili namjeravate putovati više od tri puta u godini sa Wizzairom, članstvo u klubu ima svoje značajne beneficije.

U cijenu su uključene sve pristojbe zračnih luka i jedan komad ručne prtljage dimenzija 42x32x25cm cm. Imajte na umu da su ove mjere gotovo dvostruko manje od uobičajenih mjera za ručnu prtljagu. Veća prtljaga se dodatno naplaćuje.

Smještaj na svojim putovanjima potražite sljedećom tražilicom:

autor: Peter Polić

objavljeno: 2016-04-12Aktualno:

Museo 900 - novi muzej u Veneciji

Amsterdam iz Zagreba za 96 eura povratno

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

New York iz Milana za 292 eura povratnoPovezano:

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

Najljepša bajkovita sela

Zašto je super putovati sam

Najpovoljnija vikend advent putovanja

Više prtljage sa Ryanairom

Wizzair nudi 20% popusta

Amsterdam iz Zagreba za 96 eura povratno

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

Krakov

Igor u Indokini: Malezija

Venecija

Bohemijska Švicarska NP

Goli otok i Sv. GrgurPogledajte još:

Krakov


Igor u Indokini: Malezija


Gdje vidjeti polarnu svjetlost?


Venecija


Bohemijska Švicarska NP