Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Vikend u Pragu za 438 kuna povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Flixbus, niskotarifni autobusni prijevoznik koji sve više širi svoju mrežu diljem Europe nudi veoma povoljne autobusne linije iz Zagreba do Praga tijekom većeg dijela godine, pa su tako tijekom travnja i svibnja dostupna povoljna putovanja za samo 438 kuna iz Zagreba do Praga. Odabrali smo nekoliko vikend datuma tijekom proljeća kojima je omogućen jednostavan i brz vikend bijeg do prekrasnog Praga. Podsjetimo, raznim kuponima moguće je još smanjiti cijenu putovanja.

Povoljni autobusi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

20. 04. - 22. 04.

10. 05. - 13. 05.

Proljeće je odlično vrijeme za posjetu Pragu pa je stoga isplativo iskoristiti jednu od mnogih pogodnosti povoljnih putovanja prema glavnome gradu Češke Republike.


Smješten u središtu Europe, Prag je grad koji već stoljećima privlači utjecaje gotovo svih strana kontinenta. Podjednako privlači putnike i umjetnike kao i trgovce te poslovne ljude, a posljednjih nekoliko desetljeća privlači i milijune turista. Uvijek u središtu zbivanja, ali opet uvijek na periferiji razaranja, Prag je uspio preživjeti najveće europske ratove gotovo netaknut, pružajući stoga ono najljepše što Europa može ponuditi. Dodamo li tome veliki izbor jeftinog piva, Prag postaje grad u koji posjetitelji dolaze kao i voda njegove rijeke Vltave, u svako doba godine sa jednakim entuzijazmom.

Pročitajte i naš Vodič kroz Prag

Pogledajte deset najzanimljivijih stvari u Pragu koje su potpuno besplatne

Zahvaljujući ogromnom broju gostiju koji svakodnevno posjećuju Prag te općenito niskim cijenama u gradu i velikom konkurencijom ponuditelja smještaja, u Pragu je moguće pronaći krevet u hostelu već za tridesetak kuna po noćenju. 

Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj te svu ponudu smještaja u Pragu

Preporučujemo Hostel Czech Inn zbog odlične lokacije, uređenih prostorija i zanimljiv bar u podnožju samoga hostela. Također preporučujemo Hostel Cathedral koji osim odličnog položaja u blizini dvorca, kvalitetnog i povoljnog smještaja te ponude bicikla za iznajmljivanje nudi i doručak uključen u više nego povoljnu cijenu smještaja. 

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-04-02Aktualno:

Santorini iz Beča za 50 eura povratno

Besplatni letovi za donatore obnove Notre Dame

Krf iz Beča za 29 eura povratno

Najduža umjetna ski staza svijeta u Srbiji

Berlin iz Pule za 20 eura povratnoPovezano:

Bohemijska Švicarska NP

Zabranjene ture u crvenoj četvrti Amsterdama

Kazahstan mijenja ime glavnog grada

Rim pooštrava propise ponašanja turista

Pariz

Mjesec dana Irana (1. dio)

Grčki otoci za povoljan odmor

Poznanj

Najbolji besplatni muzejiPogledajte još:

Pariz


Mjesec dana Irana (1. dio)


Grčki otoci za povoljan odmor


Poznanj


Najbolji besplatni muzeji