Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Varšava iz Zadra za 63 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Zahvaljujući mogućnosti kombiniranja različitih letova, moguće je doputovati do glavnog grada Poljske, Varšave za samo 63 eura povratno iz Zadra, ukoliko se kombiniraju letovi Ryanaira iz Zadra prema Charleoi te prema Skavsta. Uz tek nekoliko sati čekanja moguće je doći do Varšave po veoma povoljnoj cijeni. Proljeće je idealno vrijeme za istraživanje Poljske, a ne zaboravite kako je Varšava odlično polazište za istraživanje čitave Poljske, jer ova država je puno više od uobičajenih destinacija Krakow i Varšava. Ponekada je moguće ostvariti i povoljnije letove, koristeći određene posrednike. Pročitajte više u našem članku kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

10. 04. - 17. 04.

17. 04. - 24. 04.

Imajte na umu kako je potrebno napraviti dvije odvojene rezervacije, za let Zadar - Charloi te za let Charleoi - Varšava (povratne letove). Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu su uključeni svi troškovi i takse. U navedenu cijenu uključena je samo ručna prtljaga koja ne smije prelaziti dimenzije 55x40x23 cm i dodatna ručna torbica. 


Varšava je glavni grad Poljske te grad koji je posebno obilježio drugi svjetski rat. Unatoč Hitlerovoj ideji da se grad sravni sa zemljom i pretvori u oranicu, grad i dalje tu stoji, obnovljen prema starim nacrtima u svoje staro ruho. Barem stari dio gradskog središta. Nažalost razaranja su bila takva da gotovo nema dijela grada koji je stariji od pedesetak godina. To ne znači da Varšava obiluje modernom arhitekturom, gradom dominira klasična sovjetska gradnja bezličnih nebodera i zgrada, pa ga zbog toga i mnogi Poljaci kojima Varšava nije i mjesto prebivališta nazivaju dosadnim gradom. Nisam baš siguran da se mogu sa time složiti. Sve burniji noćni život uglavnom orijentiran oko studentskih domova kojih u Varšavi ima napretek daje itekakvu zanimljivost gradu, a kombinacija obnovljenih zgrada u starome gradskom centru i modernih nebodera koji niču jedan za drugim oko glavnog kolodvora tvore novi identitet Varšave. 

Pročitajte i naš putopis Sedam dana Poljske

Pogledajte i galeriju fotografija iz Poljske na facebooku i flickru.

Smještaj 

Varšava nudi izuzetno povoljne opcije smještaja, slično kao i većina drugih većih gradova u Poljskoj. Razvijena hostelska scena nudi veoma kvalitetne i povoljne hostele sa visokom razinom usluge i čistoće, po čemu često nadmašuju i razne hostele u zapadnoj Europi. Osim toga, nude se i razni drugi oblici smještaja.

Pri tome je veoma dobar izbor Club Hostel koji se nalazi u samome središtu Varšave te nudi smještajne kapacitete u novim renoviranim sobama već za pedesetak kuna po krevetu.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Varšavi

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.


 
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-03-21Aktualno:

Santorini iz Beča za 50 eura povratno

Besplatni letovi za donatore obnove Notre Dame

Krf iz Beča za 29 eura povratno

Najduža umjetna ski staza svijeta u Srbiji

Berlin iz Pule za 20 eura povratnoPovezano:

Poznanj

Krakov

Poljska

Krakov iz Zadra za 28 eura povratno

Advent u Krakowu iz Beča za 9,98 eura povratno

Krakow iz Trevisa za 30 eura povratno

Zabranjene ture u crvenoj četvrti Amsterdama

Kazahstan mijenja ime glavnog grada

Rim pooštrava propise ponašanja turista

Pariz

Mjesec dana Irana (1. dio)

Grčki otoci za povoljan odmor

Najbolji besplatni muzeji

Igor u Indokini: Tajland (1. dio)Pogledajte još:

Pariz


Mjesec dana Irana (1. dio)


Grčki otoci za povoljan odmor


Poznanj


Najbolji besplatni muzeji