Portal za samostalna putovanja i backpacking

Trending #hgss70 - izložba tweetova HGSS-a

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Za svakog ljubitelja prirode i bilo koje outdoor aktivnosti nema boljeg prijatelja od Hrvatske gorske službe spašavanja. Osim što je jedna od najboljih u svijetu, što se bazira na radu volontera koji zaista vole svoj posao i kojima je sigurnost svih nas koji se nađemo u planinama prioritet, također je i služba koja ima izvanrednu komunikaciju s javnosti.

Povodom 70. obljetnice osnutka Hrvatske gorske službe spašavanja, na izložbi "Trending #HGSS70", predstavit će se najkreativnije trenutke s društvene mreže Twitter, na koje su pratitelji najbolje reagirali, koje su se najviše dijelili i komentirali. Tako će se rad Hrvatske gorske službe spašavanja još više približiti svima nama i moći ćemo se prisjetiti genijalnih objava naših anđela čuvara u planinama.

Izložba će se održati od subote 19. do petka 25. rujna, svaki dan od 11:00 do 20:00 sati.

Mjesto održavanja je Uranija - prostor kreacije, Trg Eugena Kvaternika 3/3, Zagreb

HGSS Vas poziva da im se pridružite: "Dođite na izložbu, nasmijte se od srca, okinite par fotografija (barem smo sigurni da nije s ruba litice) i upoznajte neke od naših spašavatelja i spašavateljica koji svoje živote svakodnevno posvećuju pomaganju drugima! "


"Dragi turisti, mi smo jako pristupačni ljudi, no zaista ne želite naše društvo dok ste na odmoru", ovo je samo jedna od objava kojima je HGSS htio na pozitivan i šaljiv način upozoriti da u prirodi obavezno pazite na sebe i na druge. Na izvanredan način to čine već godinama i ova izložba je mjesto gdje se mogu na jednom mjestu pronaći najzanimljivije objave i još jednom prisjetiti koliko je njihov rad značajan za sigurnost svih nas izvan naše zone komfora.

"Budući da uobičajeni, ozbiljni apeli ponekad ne mogu doprijeti do "najpustolovnijih" ljubitelja prirode, naša Komisija za informiranje i analitiku pronašla je nove načine komunikacije s domaćom i stranom javnosti, a najpopularnijim se pokazao Twitter. Pod korisničkim imenom @HrvatskaGSS, na šaljiv, pomalo ironičan, ali informativan način svakodnevno dijelimo vrijedne savjete kako bi građani učili na tuđim greškama, a ne na vlastitima. Hrvati su ljudi koji se vole našaliti na vlastiti račun pa vjerujem da su upravo zato toliko dobro prihvatili objave s najnovijim zgodama i nezgodama s naših planina, ravnica i voda", istaknuo je Josip Granić, pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja.

Naziv izložbe "Trending #HGSS70" proizlazi iz uobičajenih dijelova Twitterovog sučelja. Trending opcija pokazuje teme koje su aktualne u realnom vremenu, odnosno one o kojima su korisnici najviše pisali. Drugi dio naziva, #HGSS70, službeni je nazivnik i "hešteg" kampanje povodom cjelogodišnje proslave sedmog desetljeća rada i postojanja Hrvatske gorske službe spašavanja, pod kojim i građani mogu čestitati ovu veliku obljetnicu spašavateljicama i spašavateljima ili se, uz sliku, prisjetiti nekih vlastitih dogodovština koje uključuju HGSS.

Hrvatska gorska služba spašavanja od davne 1950. godine svakodnevno pomaže i traga za unesrećenim osobama, a u dugoj povijesti iza njih je preko 10 000 akcija spašavanja. Zbog svojeg inovativnog pristupa komunikaciji, u 2017. HGSS je dobio nagradu "Komunikator godine" Hrvatske udruge za odnose s javnošću zbog toga što "koristi učinkovite kanale da bi prenio važne poruke, a to radi stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno"
Booking.com

izvor: HGSS - objava za medije

objavljeno: 2020-09-18Pratite nas:Aktualno:

Podgorica iz Zagreba od 35 eura povratno

London iz Osijeka za 40 eura povratno

Pariz iz Zagreba za 40 eura povratno

Krf iz Zagreba za 52 eura povratno

Rim iz Hrvatske za 26 eura povratnoPovezano:

Dugi otok

Risnjak

Gacka

Nove linije Ryanaira iz Hrvatske

Ograničenja putovanja zbog koronavirusa

Brač dobiva planinarsku obilaznicu

Norveška uvodi nove turističke takse?

Brač dobiva planinarsku obilaznicu

Prosecco brda na listi UNESCO baštine

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

Gozo

Malta: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Dugi otok


Risnjak


Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet