Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Tokio iz Milana za 387 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Alitaia, talijanski nacionalni prijevoznik trenutno nudi relativno povoljne letove prema Tokiju, glavnom gradu Japana, pri čemu su povratni letovi dostupni već za 385 eura. Ponekada je moguće karte dobiti i povoljnije koristeći određene posrednike. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

01. 06. - 15. 06.

06. 06. - 20. 06.

10. 06. - 20. 06.

15. 06. - 29. 06.


Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad predane prtljage do 23 kg težine, kao i ručna prtljaga dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg.


Do Milana je najjednostavnije i najpovoljnije stići autobusom. Nova autobusna linija povezuje Zagreb i Milano po cijenama već za 9 eura po smjeru. Za datume oko putovanja karte su dostupne za 29 eura po smjeru. Karte za autobus kupite na stranicama Flixbusa.

Alternativno, do Milana se može doći kombinacijom autobusne linije Zagreb (Rijeka) - Trst te potom vlakom do Milana. Ukoliko se kupe dovoljno unaprijed, cijene vlaka između Trsta i Milana kreću se od 19 eura na dalje. Više informacija kako kupovati karte za vlak u Italiji potražite na našem Vodiču za putovanje Italijom vlakom

Od Rijeke i Zagreba do Trsta moguće je redovnim linijama Autotransa te Črnja Toursa pri čemu su dostupne povratne karte već od 112 kuna. Karte iz Zagreba kupite na stranicama AK Zagreb dok karte iz Rijeke kupite na stranicamaAutotransa.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Milana po cijenama već od 66 eura. 

Od glavnog kolodvora u Milanu do svih zračnih luka prometuje autobus po cijeni od 5 eura. Karte možete kupiti na stranicama prijevoznika Terravision

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Tokija iznosi već od:
- autobus Zagreb - Milano (58 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (10 eur)
- let Milano - Tokio (387 eur)
UKUPNO: 3412 kuna

Tokio je glavni grad Japana, zanimljive i intrigantne dalekoistočne države sa bogatom poviješću, kulturom i tradicijom, ali i prirodnim znamenitostima. Zajedno sa YokohamomKawasakijemChibomSaitamom Tokio čini metropolitansko područje Veliki Tokio sa populacijom od preko 35 milijuna stanovnika što ga čini najvećim metropolitanskim područjem na svijetu, a zauzima puno površine u područjima oko njega. Tokio je danas toliko velik grad da mu se ne znaju granice.

Smještaj

Tokio je jedan od najskupljih gradova na svijetu, pa je stoga i smještaj u tome gradu relativno skup.

Ukoliko tražite hostelski smještaj, dobar izbor jest JS backpackers hostel, koji nudi čiste i uredne krevete u višekrevetnim spavaonicama već za nešto više od stotinjak kuna po noćenju.

Zanimljiv smještaj nudi i 1980 Hostel sa smještajem u popularnim kapsulama, smještajnim jedinicama koje su se posebno razvile na području Japana. Kompaktne kapsule za spavanje smještene su jedna pored druge u velikoj zajedničkoj prostoriji. Zajednička kupaonica sadrži tuš i papuče. U svim je sobama kapsulama zabranjeno pušenje. Ovaj hotel kapsula nalazi se na 20 minuta hoda od parka Ueno i Nacionalnog muzeja zapadne umjetnosti. Hram Sensoji i četvrt Asakusa udaljeni su 15 minuta vožnje autobusom. Međunarodna zračna luka Narita smještena je 70 minuta vožnje vlakom od objekta. 

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Tokiju

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2016-05-14Aktualno:

Lisabon za 55 eura povratno iz Budimpešte

Malta iz Venecije od 20 eura povratno

Palma iz Pule za 60 eura povratno

Valencija iz Trsta za 29 eura povratno

Amsterdam iz Dalmacije za 60 eura povratnoPovezano:

Japan iz Budimpešte za 362 eura povratno

Japan iz Beograda za 350 eura povratno

Japan iz Venecije za 380 eura

Lisabon za 55 eura povratno iz Budimpešte

Malta iz Venecije od 20 eura povratno

Palma iz Pule za 60 eura povratno

Najljepša bajkovita sela

Goli otok i Sv. Grgur

Oktoberfest

Zašto je super putovati sam

OsloPogledajte još:

Najljepša bajkovita sela


Goli otok i Sv. Grgur


Oktoberfest


Zašto je super putovati sam


Oslo