Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Sardinija iz Venecije od 34 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Niskotarifni prijevoznik Volotea trenutno nudi letove za samo 34 eura povratno od Venecije do Olbije na Sardiniji, prekrasnom otoku u Ligurskom moru te drugom najvećem talijanskom otoku. Letovi su dostupni tijekom rujna dok je na Sardiniji i dalje ljetno vrijeme. Ponekada je moguće kupiti i povoljnije karte putem posrednika i kupovinom određenom kreditnom karticom. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es i ostalih posrednika potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

18. 09. - 28. 09.

25. 09. - 28. 09.

Navedene datume je moguće kombinirati. Cijene letova za ostale datume provjerite OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Od Zagreba do zračne luke Venezia Marco Polo moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Venecija Mestre, a potom gradskim autobusom, pri čemu su cijene karata dostupne već od 19 eura po smjeru od Zagreba do Venecije. Karte možete kupiti u nastavku: 

Zagreb - Venecija Flixbus (od 19 eura)

Alternativno, možete stići i autobusom Črnja Toursa (polazak u 4:55 iz Zagreba, dolazak u Venezia Mestre u 11:05) pri čemu su dostupne povratne karte već od 337 kuna. Karte možete kupiti OVDJE

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Venezia Marco Polo nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakom Trenitalia za 9 eura do kolodvora Venezia Mestre. 

Sa kolodvora Venezia Mestre gradski autobus vozi ravno do zračne luke (15 eura povratno).

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Marco Polo po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Olbije i natrag iznosi već od:
- autobus Zagreb - Venecija (38 eura)
- prijevoz V. Mestre - Zračna luka Venezia Maco Polo (15 eura)
- let Venecija - Olbia (34 eura)  
UKUPNO: 642 kuna  

Olbia se nalazi na sjeveroistočnom dijelu Sardinije te predstavlja vrata za ulazak na otok. Središte je gospodarstva i prometa otoka te odlična polazišna točka za istraživanje otoka, posebno sjevernog dijela otoka. Područje sjeverne Sardinije je posebno zanimljivo roniocima i snorkelerima, jer postoji više od 300 špilja pod vodom i u razini mora. Neptunova pećina je najpoznatija od tih spilja te je najčešće posjećuju turisti zbog pristupačnosti i povezanosti trajektima te dobrog kopnenog puta do nje. Podvodna spilja Nereo, smatra se najvećom i spektakularnijom morskom podvodnom spiljom na Sredozemnom morute je najviše posjećuju roniocu. 

Za istražiti cijeli otok odličan izbor je i najam automobila. Pretražite ponudu najpovoljnijeg rent-a-cara na Sardiniji.   

Smještaj

Tijekom zimskog razdoblja smještaj na Sardiniji postaje povoljniji nego tijekom ostatka godine, uslijed manjeg interesa turista. Tako se može pronaći dvokrevetna soba sa doručkom već za 180 kuna.

Pretražite najpovoljniji smještaj u Sardiniji.

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-07-03Aktualno:

Berlin iz Pule za 30 eura povratno

Namibija iz Ljubljane za 390 eura povratno

Maroko iz Trevisa za 27 euro povratno

Cipar iz Beča za 60 eura povratno

Bergen iz Beča za 40 eura povratnoPovezano:

Venecija

Verona

Cinque Terre

Uskoro biciklom od Rima do Asiza

Sicilija iz Trsta za 33 eura povratno

Prva plaža sa zabranom pušenja

Cipar iz Beča za 60 eura povratno

Mikonos iz Beča za 40 eura povratno

Krf iz Beča za 29 eura povratno

Tunel ljubavi

Igor u Indokini: Laos (1. dio)

Igor u Indokini: Laos (2. dio)

Najljepše staze uz hrvatske rijeke

ParizPogledajte još:

Tunel ljubavi


Igor u Indokini: Laos (1. dio)


Igor u Indokini: Laos (2. dio)


Najljepše staze uz hrvatske rijeke


Pariz