Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


SUPER POVOLJNO: Ryanair letovi od 1 euro

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair trenutno nudi nevjerojatno povoljne karte na određenim relacijama, pri čemu je moguće putovati za manje od 1 euro.Nama najbliža zračna luka iz koje se nude letovi po takvim cijenama jest Milano Bergamo te Milano Malpensa, odakle su dostupni letovi primjerice za Lourdes za samo 1. 98 eura povratno ili za Pariz za 2 eura povratno. Iako obično preporučujemo smanjiti dodatno cijenu karte putem posrednika poput rumbo.es ili rumbo.pt sa maestro odnosno diners karticom, u ovom slučaju to nema smisla. Kako kupiti povoljnije karte u ostalim slučajevima kada su karte većih cijena putem navedenih posrednika pročitajte u našem vodiču Kako letjeti još povoljnije. Točne datume kada su dostupne povoljnije karte i više destinacije potražite na stranicama Ryanaira.

Neke od relacija na kojima su dostupni gotovo besplatni letovi:

Milano - Pariz - Milano

Milano - Lourdes - Milano

Milano - Bruxelles - Milano

Milano - Dusseldorf - Milano


Torino - Endhoven - Torino

Prag - London - Prag

Letovi su dostupni i iz raznih drugih zračnih luka diljem Europe, nažalost ipak nisu dostupni ni iz jedne naše zračne luke ili nama najbližih, Trst, Venecija i Budimpešta. S obzirom kako Ryanair uobičajeno ipak ne daje baš tolike popuste, vjerojatno će se cijene karata brzo mijenjati, stoga požurite sa kupovinom. Više cijena i točne datume potražite na stranicama Ryanaira.


U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Do zračne luke Bergamo iz koje se odvija većina povoljnih letova nama zanimljivih u ovoj akciji može se doći kombinacijom autobusa i vlaka sa presjedanjem u Trstu. Ukoliko se kupe dovoljno unaprijed, cijene vlaka između Trsta i Milana kreću se od 19 eura na dalje. Više informacija kako kupovati karte za vlak potražite na našem Vodiču za putovanje Italijom vlakom

Od Rijeke i Zagreba do Trsta moguće je redovnim linijama Autotransa te Črnja Toursa pri čemu su dostupne povratne karte već od 112 kuna. Karte iz Zagreba kupite na stranicama AK Zagreb dok karte iz Rijeke kupite na stranicama Autotransa.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Milana po cijenama već od 66 eura. 

Od glavnog kolodvora u Milanu do svih zračnih luka (uključujući i Milano Bergamo) prometuje autobus po cijeni od 5 eura. Karte možete kupiti na stranicama prijevoznika Terravision.  


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2016-02-03Aktualno:

Santorini iz Beča za 50 eura povratno

Besplatni letovi za donatore obnove Notre Dame

Krf iz Beča za 29 eura povratno

Najduža umjetna ski staza svijeta u Srbiji

Berlin iz Pule za 20 eura povratnoPovezano:

Najbolja novogodišnja putovanja

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

Najljepša bajkovita sela

Najpovoljnija vikend advent putovanja

Više prtljage sa Ryanairom

Wizzair nudi 20% popusta

Santorini iz Beča za 50 eura povratno

Berlin iz Pule za 20 eura povratno

Stockholm iz Rijeke za 26 eura povratno

Pariz

Mjesec dana Irana (1. dio)

Grčki otoci za povoljan odmor

Poznanj

Najbolji besplatni muzejiPogledajte još:

Pariz


Mjesec dana Irana (1. dio)


Grčki otoci za povoljan odmor


Poznanj


Najbolji besplatni muzeji