Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Prag iz Zadra za 36 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Najpoznatiji niskotarifni prijevoznik Ryanair trenutno nudi letove za samo 36 eura povratno od Zadra do Praga, veoma popularne destinacije u srednjoj Europi. Letovi su dostupni tijekom listopada za više termina, a relativno povoljne karte dostupne su i za druge termine po nešto višim cijenama.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

02. 10. - 05. 10.

16. 10. - 23. 10.

23. 10. - 26. 10.

Cijene za letove tijekom drugih datuma potražite OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Veza između zračne luke Václav Havel u Pragu i centra grada Praga osigurana je autobusnim linijama javnog prijevoza koje rade u redovitim intervalima od nekoliko minuta. Autobusna stajališta nalaze se neposredno ispred terminala.

Autobusi povezuju zračnu luku sa stanicama podzemne željeznice vožnjom od prosječno 45 minuta.

Vozni red i najpogodniju liniju možete pronaći u tražilici OVDJE

Karte za autobus se mogu kupiti na automatima u zračnoj luci. Ulaznice su dostupne u vremenskim razmacima od

Cijene karata:
30 minuta (24 czk),
90 minuta (32 czk),
24 sata (110 czk) ili
3 dana (310 czk).

Dostupan je i poseban autobus Airport Express (autobus kojim upravljaju češke željeznice). COvi autobusi napuštaju zračnu luku svakih 30 minuta i povezuju zračnu luku sa željezničkim kolodvorom. Prvi autobus kreće u 05:46 a posljednji u 21:16. Karte su dostupne kod vozača (60 CZK), ali se mogu kupiti i putem stranice čeških željeznice kao dio integrirane karte OVDJE.

Odvest će vas do željezničke pruge i postaje podzemne željeznice Dejvická A i Náměstí republiky (Masarykovo nádraží) B. Posljednja postaja bit će glavna željeznička postaja u Pragu (Hlavní nádraží C koja je na češkom skraćena kao "Praha hl.n."). Odatle autobus vozi natrag u zračnu luku.

Vozni red pronađite OVDJE

Pročitajte i naš VODIČ KROZ PRAG

Grad Prag glavni je i najveći grad Češke republike, povijesna prijestolnica Bohemije te jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi. Kulturna baština duge tradicije sve od devetog stoljeća koja podjednako svjedoči o povijesnom značaju grada kao kulturnog središta te kao značajnog boemskog središta što je Prag danas privlači sve zaljubljenike u europske gradove i kulturu, dok široka ponuda povoljnih a veoma kvalitetnih piva te širok spektar mogućnosti za provod privlači rijeke mladih u ovaj milijunski grad na obali Vltave.

Smještaj

Zahvaljujući ogromnom broju gostiju koji svakodnevno posjećuju Prag te općenito niskim cijenama u gradu i velikom konkurencijom ponuditelja smještaja, u Pragu je moguće pronaći krevet u hostelu već za tridesetak kuna po noćenju. 

Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj u Pragu

Preporučujemo Hostel Czech Inn zbog odlične lokacije, uređenih prostorija i zanimljiv bar u podnožju samoga hostela. Također preporučujemo Hostel Cathedral koji osim odličnog položaja u blizini dvorca, kvalitetnog i povoljnog smještaja te ponude bicikla za iznajmljivanje nudi i doručak uključen u više nego povoljnu cijenu smještaja. 

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2019-06-14Aktualno:

Algarve iz Beča za 24 eura povratno

Izrael iz Beča za 20 eura povratno

Cipar iz Beograda za 42 eura povratno

Amsterdam iz Beča za 43 eura povratno

Tajland iz Ljubljane za 406 eura povratnoPovezano:

Znojmo

Brno

Prag

Flixbusom do Praga i Berlina izravno iz Zagreba

Izravni letovi od Zagreba do Praga

Bez vojnika na checkpoint Charlie

Malta iz Trsta za 20 eura povratno

Zabrana sjedenja na španjolskim stubama

Jordan

Graz

Kako jeftino istražiti Veneciju

Najljepša bajkovita sela

Jezera Gorskog KotaraPogledajte još:

Jordan


Graz


Kako jeftino istražiti Veneciju


Najljepša bajkovita sela


Jezera Gorskog Kotara