Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Prag iz Zadra za 26 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Najpoznatiji niskotarifni prijevoznik Ryanair trenutno nudi letove za samo 26 eura povratno od Zadra do Praga, veoma popularne destinacije u srednjoj Europi. Letovi su dostupni tijekom listopada za više termina, a relativno povoljne karte dostupne su i za druge termine po nešto višim cijenama.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

16. 10. - 23. 10.

23. 10. - 26. 10.

Cijene za letove tijekom drugih datuma potražite OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Veza između zračne luke Václav Havel u Pragu i centra grada Praga osigurana je autobusnim linijama javnog prijevoza koje rade u redovitim intervalima od nekoliko minuta. Autobusna stajališta nalaze se neposredno ispred terminala.

Autobusi povezuju zračnu luku sa stanicama podzemne željeznice vožnjom od prosječno 45 minuta.

Vozni red i najpogodniju liniju možete pronaći u tražilici OVDJE

Karte za autobus se mogu kupiti na automatima u zračnoj luci. Ulaznice su dostupne u vremenskim razmacima od

Cijene karata:
30 minuta (24 czk),
90 minuta (32 czk),
24 sata (110 czk) ili
3 dana (310 czk).

Dostupan je i poseban autobus Airport Express (autobus kojim upravljaju češke željeznice). COvi autobusi napuštaju zračnu luku svakih 30 minuta i povezuju zračnu luku sa željezničkim kolodvorom. Prvi autobus kreće u 05:46 a posljednji u 21:16. Karte su dostupne kod vozača (60 CZK), ali se mogu kupiti i putem stranice čeških željeznice kao dio integrirane karte OVDJE.

Odvest će vas do željezničke pruge i postaje podzemne željeznice Dejvická A i Náměstí republiky (Masarykovo nádraží) B. Posljednja postaja bit će glavna željeznička postaja u Pragu (Hlavní nádraží C koja je na češkom skraćena kao "Praha hl.n."). Odatle autobus vozi natrag u zračnu luku.

Vozni red pronađite OVDJE

Pročitajte i naš VODIČ KROZ PRAG

Grad Prag glavni je i najveći grad Češke republike, povijesna prijestolnica Bohemije te jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi. Kulturna baština duge tradicije sve od devetog stoljeća koja podjednako svjedoči o povijesnom značaju grada kao kulturnog središta te kao značajnog boemskog središta što je Prag danas privlači sve zaljubljenike u europske gradove i kulturu, dok široka ponuda povoljnih a veoma kvalitetnih piva te širok spektar mogućnosti za provod privlači rijeke mladih u ovaj milijunski grad na obali Vltave.

Smještaj

Zahvaljujući ogromnom broju gostiju koji svakodnevno posjećuju Prag te općenito niskim cijenama u gradu i velikom konkurencijom ponuditelja smještaja, u Pragu je moguće pronaći krevet u hostelu već za tridesetak kuna po noćenju. 

Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj u Pragu

Preporučujemo Hostel Czech Inn zbog odlične lokacije, uređenih prostorija i zanimljiv bar u podnožju samoga hostela. Također preporučujemo Hostel Cathedral koji osim odličnog položaja u blizini dvorca, kvalitetnog i povoljnog smještaja te ponude bicikla za iznajmljivanje nudi i doručak uključen u više nego povoljnu cijenu smještaja. 

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2021-08-21Aktualno:

London iz Zagreba za 26 eura povratno

Dubai iz Budimpešte za 85 eura povratno

Jordan za 39 eura povratno iz Budimpešte

Podgorica iz Zagreba za 26 eura povratno

Zakinthos iz Beča za 25 eura povratnoPovezano:

Znojmo

Brno

Prag

Prag iz Hrvatske vlakom od 22 eura

Flixbusom do Praga i Berlina izravno iz Zagreba

Izravni letovi od Zagreba do Praga

Venecija uvodi dnevne ulaznice

Malta iz Trsta za 10 eura povratno

Rim iz Zagreba za 10 eura povratno

Nacionalni park Brijuni

Krapanj

Najljepše plaže Paga

Najbolje od Gorskog kotara

Slowinski nacionalni parkPogledajte još:

Nacionalni park Brijuni


Krapanj


Najljepše plaže Paga


Najbolje od Gorskog kotara


Slowinski nacionalni park