Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Povratni letovi do Osla za 34 eura

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Za sve ljubitelje Skandinavije i hladnijih vremenskih uvjeta trenutno su raspoloživi povoljni letovi iz Pule prema Oslu za drugu polovicu kolovoza, pri čemu je moguće pronaći povratne karte niskotarifnog prijevoznika Ryanair već za 34 eura. Ponekada su karte još povoljnije putem posrednika poput rumbo.es i rumbo.pt. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostalog: 

24. 08. - 31. 08.

24. 08. - 28. 08. 

28. 08. - 31. 08. 

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Do središta Osla može se doći željezničkom linijom sa zračne luke po cijeni od 164 NOK za jedan smjer. Putovanje traje 49 minuta.

Prema tome cijena povratnog putovanja od Pule do središta Osla iznosi već od:
- let Pula - Oslo Rygge (34 eur)
- vlak Oslo R. - Oslo centar (328 NOK)
UKUPNO: 514 kuna

Oslo je glavni norveški grad te unatoč tome što arhitekturom ne zadivljuje poput Kopenhagena ili Stockholma, popularno je polazište za istraživanje ove prekrasne zemlje sa bogatom prirodnom baštinom i raznolikošću, od sjevera do juga. Oslo se nalazi na rubu istoimenog fjorda te povezuje unutrašnjost prekrivenu šumama i planinama sa morskom obalom isprepletenom otočićima u arhipelagu Osla. U granicama grada postoji 40 otoka od kojih je najveći Malmoya i 343 jezera, najveće je Maridalsvannet, koji je i najveći izvor pitke vode za zapadni dio Osla. Iako je populacija mala s obzirom na druge europske metropole, zauzima veliki prostor jer gradski prostor nije skučen i podignut u visinu

Smještaj

Smještaj u Skandinaviji nije povoljan, no moguće je proći relativno povoljno ukoliko se iskoriste mogućnosti hostela kojih ima u samome gradu nekoliko. Hosteli su dostupni od 150 kuna na dalje, a ponuda ovisi o raspoloživosti za određene dane.

Odličan izbor jest Hostel Anker koji se nalazi 800 metara od Glavnog kolodvora u Oslu i glave trgovačke ulice Karl Johans gate. Na raspolaganju je smještaj u centru Osla s dobrim odnosom vrijednosti za novac. Većina soba ima pristup čajnoj kuhinji. Sadržaji Hostela Anker uključuju kafić s TV-om, praonicu rublja i prodavaonicu laganih obroka. Na recepciji je moguće posuditi kuhinjski pribor i budilice. U cijelom objektu dostupan je besplatni bežični pristup internetu. Doručak se poslužuje svakog jutra u restoranu 8K, koji je smješten 3 minute hoda od hostela.

Pretražite najpovoljniji smještaj u Oslu.

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2016-07-27Aktualno:

Nikad čišći venecijanski kanali

Ograničenja putovanja zbog koronavirusa

Šri Lanka za 324 eura povratno iz Zagreba

Oman iz Zagreba za 179 eura povratno

Izrael uvodi 14-dnevnu karantenu za svePovezano:

Oslo

Bergen iz Beča za 33 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Explore Norway pass za putovanje Norveškom

Šri Lanka za 324 eura povratno iz Zagreba

Oman iz Zagreba za 179 eura povratno

Izrael uvodi 14-dnevnu karantenu za sve

Zelenortsko otočje: tamo gdje ljeto ne prestaje

Irački kurdistan

Černobil

Zelenortska Republika: potpuni vodič

Najljepši romantični izletiPogledajte još:

Zelenortsko otočje: tamo gdje ljeto ne prestaje


Irački kurdistan


Černobil


Zelenortska Republika: potpuni vodič


Najljepši romantični izleti