Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Povratni letovi do Osla za 15 eura

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Od Tuzle do Osla dostupni su letovi za samo 15 eura povratno jednog od najvećih niskotarifnih prijevoznika Wizzaira, koji redovito povezuje ovaj grad u Bosni i Hercegovini sa raznim destinacijama na skandinavskom poluotoku i Njemačkoj. Redovni letovi dostupni su po cijeni od 10 eura po smjeru, no ukoliko kupujete karticom maestro putem rumbo.es stranice cijena iznosi 15 eura za povratno putovanje od Tuzle do Osla. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Tijekom ljetne sezone dostupan je veliki broj povoljnih letova iz hrvatskih zračnih luka prema norveškom glavnom gradu, no tijekom zime letovi se redovito ukidaju, pa su stoga itekako zanimljive akcije iz naših susjednih država. Upravo ova akcija iz Tuzle predstavlja idealnu opciju za putovanje u Skandinaviju tijekom studenog. Iako su dani kratki i dolazi zima, zahvaljujući Golfskoj struji vrijeme u Oslu je i dalje dovoljno dobro da se može razgledati grad. Osim toga, veliki broj muzeja i galerija nudi dovoljno zanimljivosti za sve koji se žele skloniti na toplo a i dalje putovati.

Povoljni letovi po povoljnim cijenama od 15 eura povratno trenutno su dostupni:

polasci: 08. 11., 12. 11., 19. 11., 22. 11., 26. 11., 29. 11., 03. 12., 06. 12.

povratak: 15. 11., 19. 11., 22. 11., 26. 11., 29. 11., 03. 12., 06. 12., 10. 12., 13. 12.

Podsjetimo, navedene cijene odnose se za kupovinu maestro karticom putem stranice rumbo.es. Redovna cijena povratne karte na stranicama Wizzaira je 6 eura viša.


Zahvaljujući navedenoj akciji moguće je relativno povoljno prisustvovati i tradicionalnom božićnom sajmu u Oslu, koji njeguje božićne tradicije skandinavije duge više stoljeća. Organizacijom sajma rukovodi Narodni muzej, pri čemu se od 20. studenog do 21. prosinca na stotinjak starinskih drvenih štandova s proizvodima domaćih obrta te sa ponudom tradicionalne domaće hrane i pića nudi širok spektar zanimljive adventske ponude. Isto tako održavaju se razni koncerti i predstave za najmlađe, uključujući i Disney frozen show te razni drugi događaji.

Iz Republike Hrvatske do Tuzle moguće je doći autobusom, Zagreba do Tuzle tri puta dnevno voze autobusi, a cijena vožnje je 226 kuna. Nažalost zračna luka Tuzla nema autobusne veze sa gradom, već je potrebno rezervirati taksi po cijeni od desetak eura. Alternativa je desetak minuta hoda udaljeno selo Dubrave koje ima redovite autobusne veze sa Tuzlom.

Vozni red autobusa od Zagreba do Tuzle:

Zagreb
Tuzla
cijena
12:00
17:30
226 kn
19:00
00:30
226 kn
23:45
05:30
226 kn

Smještaj

Smještaj u Skandinaviji nije povoljan, no moguće je proći relativno povoljno ukoliko se iskoriste mogućnosti hostela kojih ima u samome gradu nekoliko. Hosteli su dostupni od 150 kuna na dalje, a ponuda ovisi o raspoloživosti za određene dane. Najpovoljniju ponudu pronađite OVDJE. Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2015-10-31Aktualno:

Maroko iz Trevisa za 21 euro povratno

Boeing 747 postaje hotel

Mikonos iz Beča za 40 eura povratno

London iz Trsta za 30 eura povratno

Dublin iz Zadra za 55 eura povratnoPovezano:

Oslo

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Explore Norway pass za putovanje Norveškom

Povratno iz Pule do Osla za 34 eura

Boeing 747 postaje hotel

London iz Trsta za 30 eura povratno

Dublin iz Zadra za 55 eura povratno

Najljepši romantični izleti

Jordan: sve što trebate znati

Bratislava

Najbolja novogodišnja putovanja

KrakovPogledajte još:

Najljepši romantični izleti


Jordan: sve što trebate znati


Bratislava


Najbolja novogodišnja putovanja


Krakov