Portal za samostalna putovanja i backpacking

Podgorica za 30 eura povratno iz Zagreba

 
slika1
  slika2   slika3   slika4  

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik nudi veoma dobre cijene letova prema glanvom gradu Crne Gore, Podgorici već od 30 eura povratno. Karte su dostupne za termine u travnju i predstavljaju izvrsnu mogućnost za istraživanje prekrasnih nacionalnih parkova u unutrašnjosti te odlazak u malo topliju Crnu goru u predsezoni.

05. 04. - 09. 04.

06. 04. - 13. 04.

19. 04. - 26. 04.

Datume je moguće kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

Jesen je posebno lijepa u crnogorskim planinama. Pročitajte naš VODIČ KROZ DURMITOR

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

 

Navedena linija jedna je od brojnih novih linija Ryanaira iz Zagreba koje bi trebale krenuti u promet tijekom jeseni. Na taj način hrvatska i crnogorska prijestolnica biti će povezane dva puta tjedno izravnom zrakoplovnom linijom.

Podgorica je najveći grad Crne gore smješten u središnjoj dolini i stoga idealno mjesto za istraživanje gotovo cijele zemlje, od obale do unutrašnjosti i planina. Iako nema previše turističkih znamenitosti, zbog dobre prometne povezanosti s ostatkom zemlje idealno je polazište za istraživanje Crne gore.

Smještaj

Iako je većina turističke ponude Crne gore orijentirano na obalu ili nacionalne parkove, Podgorica također nudi smještajne kapacitete vrijedne spomena.

Za mlade goste veoma dobar izbor je Hostel Maria, smješten gotovo u središtu grada s ponudom zajedničkih smještaja i privatnih soba već od stotinjak kuna na dalje. Nalazi se oko sedamsto metara od Sahat-kule u Podgorici i od Turskog kupališta, Hostel Maria nudi smještaj s klima uređajima i pristupom vrtu s terasom.

Najbolji izbor za privatni apartman je Apartmani Sunny room, s veoma dobro uređenom kvalitetom interijera te ponude.


Potražite u našoj tražilici najpovoljniji smještaj te svu ponudu smještaja u Podgorici.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2024-03-23Pratite nas:Aktualno:

Sardinija iz Trsta od 30 eura povratno

Podgorica iz Zagreba od 30 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratnoPovezano:

Nacionalni park Durmitor

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

Gozo

Malta: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet


Gozo


Malta: Sve što trebate znati