Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pariz iz Zagreba za 24 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi povratne letove iz Zagreba do Pariza Beauvais, za samo 24 eura povratno! Odlične cijene putovanja prema jednom od najpoznatijih gradova na svijetu dostupni su tijekom siječnja te predstavljaju dobru opciju za odlazak do francuske prijestolnice. Iako su letovi prema relativno udaljenoj zračnoj luci Beauvais, cijene su i dalje relativno pristupačne za ugodan citybreak u Parizu. Prema raznim istraživanjima ponašanja turista Pariz je najpoželjnija destinacija na svijetu, pa stoga ne čudi što privlači i veliki broj hrvatskih turista. Zahvaljujući navedenoj akciji, glavni grad Francuske te jedna od najpopularnijih romantičnih destinacija još je bliža svim putnicima iz Hrvatske. 

Ukoliko planirate putovanje u Pariz, svakako pročitajte VODIČ ZA PARIZ.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

20. 01. - 27. 01.

22. 01. - 27. 01.

Letove je moguće kombinirati. Povoljni letovi su dostupni i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Booking.com

Ipak, treba imati na umu kako je zračna luka u Parizu smještena u Beauvisu, u blizini gradića Tille, što je 90 kilometara od Pariza, pa stoga treba pridodati cijeni karte i cijenu od 15 eura od zračne luke do centra Pariza. Također treba imati na umu da je riječ o Ryanairovim letovima sa ograničenom prtljagom. 

Napomena: često se nude značajno povoljniji prijevozi sa zračne luke Beauvis ili iz grada Beauvis do Pariza putem aplikacije Blablacar koja je veoma raširena u Francuskoj. Pri tome ne zaboravite pretraživati izravno na francuskoj verziji aplikacije odnosno web stranice Blablacar.fr. Zbog različitog modela plaćanja preko hrvatske lokalizirane stranice neće biti prikazane ponude unutar Francuske.

Smještaj

Smještaj u Parizu je raznolik. Moguće je pronaći povoljne hostele i druge oblike budžet smještaja, no cijene ovise o potražnji koja je u Parizu uvijek dosta velika.

Jedan od smještaja koji se može preporučuti jest hostel za mlade i niskobudžetni hotel Smart Place Paris koji se nalazi u centru Pariza, na 100 metara od Željezničkog kolodvora Gare du Nord, koji uključuje i linije podzemne željeznice. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju sobe, spavaonice i besplatno skladište prtljage. Zajednička kuhinja i recepcija otvorene su 24 sata dnevno.

Ukoliko tražite hostel koji nudi u cijeni i doručak, preporučujemo Arty Paris Hostel & Budget Hotel sa dosta dobrim uvjetima smještaja u višekrevetnim spavaonicama, a koji također nudi i dnevne novine, francuski doručak, skladište prtljage i recpeciju otvorenu 24 sata dnevno. Na raspolaganju su zajednička kuhinja s hladnjakom, ormarići na zaključavanje i računalo te veliki prostor za zajednička druženja sa stolnim nogometom i drugim aktivnostima.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Parizu


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2022-12-01Pratite nas:Aktualno:

Lanzarote iz Zagreba od 93 eura povratno

Egipat iz Venecije za 80 eura povratno

Madeira iz Zagreba za 69 eura povratno

Oslo iz Zagreba za 19 eura povratno

Cipar iz Zagreba za 28 eura povratnoPovezano:

Kako najjeftinije istražiti Pariz

Pariz

Pariz iz Zadra za 30 eura povratno

Lyon iz Splita za samo 18 eura povratno

Marseille iz Rijeke za 28 eura povratno

Lanzarote iz Zagreba od 93 eura povratno

Egipat iz Venecije za 80 eura povratno

Nove linije Ryanaira iz Hrvatske

Kirgistan: pustolovna tura

Zima u Tatrama

Najbolja adventska putovanja

Najljepše planinarske staze Madeire

DinaraPogledajte još:

Kirgistan: pustolovna tura


Zima u Tatrama


Najbolja adventska putovanja


Najljepše planinarske staze Madeire


Kako najjeftinije istražiti Pariz