Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Pariz iz Trevisa za 20 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Dostupne su nevjerojatno povoljne povratne karte do Pariza iz Venecije Treviso, već za 20 eura povratno. Prema raznim istraživanjima ponašanja turista Pariz je najpoželjnija destinacija na svijetu, pa stoga ne čudi što privlači i veliki broj hrvatskih turista. Zahvaljujući navedenoj akciji, glavni grad Francuske te jedna od najpopularnijih romantičnih destinacija još je bliža svim putnicima iz Hrvatske. 

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

07. 11. - 13. 11.

11. 11. - 14. 11.

16. 11. - 20. 11.

16. 11. - 22. 11.

23. 11. - 27. 11.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za veliki broj drugih datuma, njihovu raspoloživost i cijene možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Ipak, treba imati na umu kako je zračna luka u Parizu smještena u Beauvisu, u blizini gradića Tille, što je 90 kilometara od Pariza, pa stoga treba pridodati cijeni karte i cijenu od 15 eura od zračne luke do centra Pariza. Također treba imati na umu da je riječ o Ryanairovim letovima sa ograničenom prtljagom. 

Od Zagreba do zračne luke Venezia Treviso moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Venecija Mestre, pri čemu su cijene karata dostupne već od 69 kuna po smjeru.

Zagreb - Venecija Flixbus (od 19 eura)

Alternativno, možete stići i autobusom Črnja Toursa (polazak u 4:55 iz Zagreba, dolazak u Venezia Mestre u 11:05) pri čemu su dostupne povratne karte već od 337 kuna. Karte možete kupiti OVDJE

Sa kolodvora Venezia Mestre vozi autobus izravno do zračne luke Venezia Treviso po cijeni od 10 eura (18 eura povratno). Povoljnije, može se doći sa Vezenia Mestre vlakom do kolodvora Treviso Centrale za 3,30 eura. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Venezia Treviso nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakomTrenitalia za 13,75 eura do Treviso Cenrale. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Treviso po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome, cijena putovanja iz Zagreba prema Parizu i natrag iznosi:
- autobus Zagreb - Venecija (38 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (18 eur)
- let Venecija Treviso - Paris Beauvis (20 eur)
- vlak + shuttle Beauvis - centar Pariza: 15 eura (30 eura povratno)
Ukupno: 785 kuna 

Do Pariza se može povoljno i vlakom. Talijanski željeznički prijevoznik trenitalia nudi posebnu Smart ponudu kojom vodi svoje putnike u Pariz po akcijskim cijenama već od 35 eura za spavaća kola u šest-krevetnim odjelima i za 55 eura u četiri-krevetnim odjelima, s polascima iz Venecije, Padove, Vicenze, Verone, Brescie, Milana, ali također i iz Rima, Firence i Bologne.

some_alt
Thello noćni vlakovi

Karte za Smart ponude se mogu kupiti na stranicama Trenitalije, pri čemu akcijska karta može biti kupljena od četiri mjeseca prije datuma polaska do sedam dana prije datuma polaska, ovisno o dostupnosti akcijskih karata. Karte se ne mogu mijenjati ili vraćati. Više informacija o kupovini karata u Italiji i najpovoljnijim opcijama potražite u našem Vodiču za jeftino putovanje vlakom u Italiji.

Za putnike iz Hrvatske najzanimljivija je veza sa Thello noćnim vlakovima koji dnevno polaze: 

Od Venecije do Pariza i obratno, s zaustavljanjima u Padovi, Vicenzi, Veroni, Bresci, Milanu i Dijonu. 

Iz Rima u Pariz i obratno, s zaustavljanjima u Firenci Campo Marte, Bologni i Dijonu. 

Smještaj u vlaku nest u odjelcima sa četiri i šest kreveta, pri čemu je dodatna mogućnost korištenja umivaonika u privatnoj sobi, kupaonice, uključeno je i piće dobrodošlice i doručak koji se poslužuje u restoranu. 

Doručak i večera poslužuju se u udobnom restoranu s izborom jela s menija ili a la carte jela iz talijanske i francuske kuhinje. Bar u sklopu vlaka jest dostupan non- stop tijekom cijelog putovanja, uz mogućnost kupnje dostave proizvoda u svoj odjeljak.

Drugim riječima, ukupna cijena putovanja od Zagreba do Pariza iznosi:

- autobus Zagreb - Venecija (38 eur)
- vlak Trst - Venecija Mestre: od 9 eura (120 kn povratno)
- vlak Venecija Mestre - Pariz: od 35 eura (534 kune povratno)
Ukupno: 764 kuna povratno

Smještaj

Smještaj u Parizu je raznolik. Moguće je pronaći povoljne hostele i druge oblike budžet smještaja, no cijene ovise o potražnji koja je u Parizu uvijek dosta velika.

Jedan od smještaja koji se može preporučuti jest hostel za mlade i niskobudžetni hotel Smart Place Paris koji se nalazi u centru Pariza, na 100 metara od Željezničkog kolodvora Gare du Nord, koji uključuje i linije podzemne željeznice. U sklopu objekta gostima su na raspolaganju sobe, spavaonice i besplatno skladište prtljage. Zajednička kuhinja i recepcija otvorene su 24 sata dnevno.

Ukoliko tražite hostel koji nudi u cijeni i doručak, preporučujemo Arty Paris Hostel & Budget Hotel sa dosta dobrim uvjetima smještaja u višekrevetnim spavaonicama, a koji također nudi i dnevne novine, francuski doručak, skladište prtljage i recpeciju otvorenu 24 sata dnevno. Na raspolaganju su zajednička kuhinja s hladnjakom, ormarići na zaključavanje i računalo te veliki prostor za zajednička druženja sa stolnim nogometom i drugim aktivnostima.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Parizu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-07-12Aktualno:

Maroko iz Pise za 33 eura povratno

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Sarajevo otvara žičaru na Trebević

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratnoPovezano:

Marseille iz Splita za 12 eura povratno

Marseille iz Zadra za 20 eura povratno

Advent u Parizu iz Trevisa za 14 eura povratno

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratno

Venecija

Najljepša jezera Europe

Senj

Planinarenje - vodič za početnike

Top deset PortugalaPogledajte još:

Venecija


Najljepša jezera Europe


Senj


Planinarenje - vodič za početnike


Top deset Portugala