Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:




Fotografije:



Video:



Mali trikovi:


Autobusne karte Autotransa online

 
slika1
  slika2   slika3   slike4

 

Autotrans, najveći hrvatski autobusni operater i kooperator sa međunarodnom tvrtkom Eurolines, uveo je novost u svoju ponudu, a to je online kupovina karata. Tako sada karte možete za autobuse kupiti putem interneta, pri čemu se dobivaju dodatni popusti od 5%. Također dodatna se ušteda postiže sa time što nije potrebna rezervacija koja se redovito dodatno naplaćuje na autobusnim kolodvorima.

some_alt
autobusni kolodvor Žabica, Rijeka

Autotrans pruža uslugu prodaje voznih karata za pojedine linije odnosno polaske određene na internet stranicama www.autotrans.hr. Pri kupnji vozne karte putem interneta mjesto za sjedenje u vozilu je osigurano te se naknada za isto ne naplaćuje.Rezervacija mjesta sjedenja bez kupnje vozne karte nije moguća. Smatra se da je Ugovor o prijevozu sklopljen nakon uspješno obavljene transakcije plaćanja, nakon čega se vozna karta i račun dostavljaju kupcu na adresu elektronske pošte.

Dostavljenu voznu kartu i račun, kupac je obavezan ispisati i ponijeti sa sobom na putovanje. Prilikom ulaska u vozilo kupac voznu kartu predaje voznom osoblju i od istog dobiva evidencijsku voznu kartu, koju je zajedno s računom dužan čuvati tijekom cijelog putovanja.

Informacije o cijenama voznih karata dostupne su na internet stranicama www.autotrans.hr te na prodajnim mjestima sustava Autotrans. Vozne karte na internet trgovini moguće je platiti kreditnim karticama American Express, MasterCard, Maestro i Visa. Obročno plaćanje nije dozvoljeno. Provjerite i sezonski vozni red koji se nalazi OVDJE.

Izmjena termina polaska za voznu kartu kupljenu putem interneta nije moguća. U slučaju promjene termina potrebno je podnijeti zahtjev za povrat kupljene vozne karte te kupiti novu voznu kartu.



Kako doznajemo, naknadno je prodaja online karata proširena i na druge linije Autotransa, od kojih su posebno zanimljive akcijske cijene karata na relaciji Rijeka - Zagreb koji imaju stajalište u Fužinama i Vrbovskom, a koje su mnogo jeftinije.

Za smještaj u Hrvatskoj i drugim odredištima koje povezuje Autotrans koristite tražilicu:

Izvor: www.autotrans.hr

objavljeno: 2013-07-22



Aktualno:

London iz Zagreba za 74 eura povratno

Nepal iz Milana za 349 eura povratno

Hostel na kotačima HŽ-a i tijekom jeseni

Advent u Barceloni iz Trevisa za 19 eura

Oman i Zanzibar iz Milana za 396 eura povratno



Povezano:

Bijele i samarske stijene

Unije: otok različitosti

Ston

Hostel na kotačima HŽ-a i tijekom jeseni

Povoljnije Flixbusom kroz Hrvatsku

Online prodaja željezničkih karata HŽ-a

Flixbus nagradna igra: Besplatno na Oktoberfest!

Flixbusom do Beča ili Milana za 9 eura

Jeftinije autobusom do Munchena

Albanija - II. dio

Budimpešta

Najzanimljivije olupine vidljive sa kopna

Oktoberfest

Albanija - I. dio



Pogledajte još:

Bijele i samarske stijene


Albanija - II. dio


Budimpešta


Najzanimljivije olupine vidljive sa kopna


Oktoberfest



Povoljno autobusom:

HR_Banner_300x600