Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Online prodaja željezničkih karata

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Hrvatske željeznice napokon su ušle u 21. stoljeće te se pridružile gotovo svim renomiranim željezničkim prijevoznicima u prodaji karata putem interneta. Kako se navodi na stranicama Hrvatskih željeznica, od 6. rujna putem interneta moguće je kupiti karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu.

On-line kupnja karata i rezervacija praktična je i jednostavna. Odaberite polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika. Karte možete rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti ih karticama American Express, Visa, MasterCard i Maestro. Kupljenu kartu možete ispisati ili je jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru. 

Informacije i pomoć pri kupnji karte putem interneta možete dobiti pozivom na brojeve telefona 060/333-444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 378 2583 *VLAK ( *8525 cijena poziva iz mobilne mreže jednaka je cijeni poziva prema fiksnoj mreži operatera), kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata.


Prodaja karata putem interneta dio je integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO) HŽ Putničkog prijevoza. Novi i modernizirani kanali prodaje uvode se od sredine kolovoza. Ručna kupnja karata kod konduktera u vlaku zamijenjena je mobilnim terminalima, a modernizirana je i prodaja karata na blagajnama.

Tijekom rujna moći će se besplatno preuzeti aplikaciju za pametne telefone HŽPP karte, a u većim kolodvorima bit će postavljeni kartomati na kojima ćete karte kupovati koristeći kartični način plaćanja.

izvor: Hrvatske Željeznice

Booking.com

objavljeno: 2016-09-07Aktualno:

Maroko iz Pise za 33 eura povratno

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Sarajevo otvara žičaru na Trebević

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratnoPovezano:

Senj

Trakošćan dvorac

Najeftinija putovanja vlakom

Zagreb - Split za 100 kuna vlakom

Dubrovnik iz Zagreba za 538 kuna

Vlakom Putevima Slave Raškaj do Ozlja

Zagreb - Split za 100 kuna vlakom

Vlakom Putevima Slave Raškaj do Ozlja

Hostel na kotačima HŽ-a i tijekom jeseni

Venecija

Najljepša jezera Europe

Planinarenje - vodič za početnike

Top deset Portugala

PotsdamPogledajte još:

Venecija


Najljepša jezera Europe


Senj


Planinarenje - vodič za početnike


Top deset Portugala