Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Online prodaja željezničkih karata

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Hrvatske željeznice napokon su ušle u 21. stoljeće te se pridružile gotovo svim renomiranim željezničkim prijevoznicima u prodaji karata putem interneta. Kako se navodi na stranicama Hrvatskih željeznica, od 6. rujna putem interneta moguće je kupiti karte za sve relacije u unutarnjem prijevozu.

On-line kupnja karata i rezervacija praktična je i jednostavna. Odaberite polazni i odredišni kolodvor, datum i vrijeme polaska te broj putnika. Karte možete rezervirati i kupiti jednostavnim unosom potrebnih podataka i platiti ih karticama American Express, Visa, MasterCard i Maestro. Kupljenu kartu možete ispisati ili je jednostavno na pametnom telefonu pokazati kondukteru/kontroloru. 

Informacije i pomoć pri kupnji karte putem interneta možete dobiti pozivom na brojeve telefona 060/333-444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.), 01 378 2583 *VLAK ( *8525 cijena poziva iz mobilne mreže jednaka je cijeni poziva prema fiksnoj mreži operatera), kao i putem e-maila informacije@hzpp.hr u razdoblju od 5 do 23 sata.


Prodaja karata putem interneta dio je integriranog sustava prodaje i rezervacije karata (ISPRO) HŽ Putničkog prijevoza. Novi i modernizirani kanali prodaje uvode se od sredine kolovoza. Ručna kupnja karata kod konduktera u vlaku zamijenjena je mobilnim terminalima, a modernizirana je i prodaja karata na blagajnama.

Tijekom rujna moći će se besplatno preuzeti aplikaciju za pametne telefone HŽPP karte, a u većim kolodvorima bit će postavljeni kartomati na kojima ćete karte kupovati koristeći kartični način plaćanja.

izvor: Hrvatske Željeznice

Booking.com

objavljeno: 2016-09-07Aktualno:

Egipat iz Venecije za 119 eura povratno

Indija iz Beča za 374 eura povratno

JAR iz Pise za 148 eura povratno

Manchester iz Zadra za 39 eura povratno

Rim iz Trsta od 20 eura povratnoPovezano:

Najeftinija putovanja vlakom

Kajakom na more

Silba: otok plaža i pješaka

Vlakom na more još povoljnije

Dubrovnik iz Zagreba za 538 kuna

Vlakom Putevima Slave Raškaj do Ozlja

Vlakom na more još povoljnije

Vlakom Putevima Slave Raškaj do Ozlja

Hostel na kotačima HŽ-a i tijekom jeseni

Čudnovati božićni običaji

San Sebastian

Zima u Salzburgu

Najbolja adventska putovanja

Maroko (II. dio)Pogledajte još:

Najeftinija putovanja vlakom


Čudnovati božićni običaji


San Sebastian


Zima u Salzburgu


Najbolja adventska putovanjaPovoljno autobusom: