Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Obiteljski tjedan na Plitvičkim jezerima

 
slika1
 
slika2
 
slika3
 
slika4

 

Nacionalni park Plitvička jezera i ove će godine, treću godinu zaredom, svoju iznimno uspješnu turističku sezonu obilježiti organizacijom Obiteljskog tjedna.

Ovom posebnom ponudom, koja uključuje promotivnu cijenu ulaznice u nacionalni park i posebnu ponudu menija po promotivnim cijenama, želimo potaknuti obiteljske, individualne goste da u tjednu od 24. do 31. listopada 2015. g. posjete Plitvička jezera po znatno povoljnijim uvjetima i uživaju u ljepoti prirode najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Republici Hrvatskoj.

Svaka obitelj moći će kupiti ulaznicu po promotivnoj cijeni od 25,00 kn po osobi (odrasli i djeca starija od 7 godina). Cijena ulaznice, ovisno o odabranom programu razgleda i vremenskim uvjetima u parku, uključuje vožnju panoramskim vlakom i elektrobrodom te osiguranje posjetitelja. Djeca starosti do 7 godina imaju besplatan ulaz u nacionalni park.Za potpuni doživljaj tijekom Obiteljskog tjedna, u samoposlužnom dijelu restorana Poljana i Borje, te samoposlužnom dijelu restorana hotela Grabovac i kampa Korana, u ponudi su i meniji po jedinstvenoj cijeni od 45,00 kn po osobi. Restoran Poljana nalazi se u centralnoj zoni nacionalnog parka i pogodan je za ručak tijekom boravka u samom parku. Restoran Borje nalazi se na južnom prilazu nacionalnom parku, cca 15 km od njegovog južnog ulaza, u pravcu jadranske obale. Restoran kampa Korana i restoran hotela Grabovac nalaze se na sjevernom prilazu nacionalnom parku, cca 10 km od njegovog sjevernog ulaza, u smjeru Zagreba.

Tijekom trajanja obiteljskog tjedna, subotom i nedjeljom, organizirani su i nastupi kulturno-umjetničkih društava koja će predstaviti ličku tradiciju i kulturno naslijeđe plitvičkoga kraja.

Parking nije uključen u ovu posebnu ponudu i plaća se zasebno.

Posebna ponuda ne vrijedi za putničke agencije niti za grupne posjete, već samo za individualne goste uz plaćanje na licu mjesta.

Booking.com

izvor: Nacionalni park Plitvička Jezera

objavljeno: 2015-10-14Aktualno:

Kopenhagen iz Budimpešte za 30 eura povratno

Porto iz Pule za 69 eura povratno

Izrael iz Budimpešte za 35 eura povratno

Rim iz Trsta od 29 eura povratno

Sevilla iz Trevisa za 35 eura povratnoPovezano:

Dugi otok

Najljepše pješčane plaže Jadrana

Primošten

Rijeka uvodi prigradsku željeznicu

NP Krka ograničio broj posjetitelja

Povoljnije vlakom na more

NP Krka ograničio broj posjetitelja

Bijele i Samarske stijene postaju dio NP Risnjak

Explore Norway pass za putovanje Norveškom

Zašto je super putovati sam

Oslo

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmorPogledajte još:

Zašto je super putovati sam


Oslo


Dugi otok


Najljepše pješčane plaže Jadrana


Primošten