Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Ryanair uvodi tri nove linije iz Frankfurta za Hrvatsku

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Niskotarifni prijevoznik Ryanair uvodi tri nove linije iz Frankfurta prema Hrvatskoj. Kako navodi avioradar.hr, Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) u svojim najavama za ljetni red letenja 2018. godine najavio je 34 nove linije iz glavne zračne luke u Frankfurtu. Među te 34 nove linije su i tri nove linije za Hrvatsku. Nova linija Rijeka - Frankfurt će biti u prometu 2 puta tjedno svakog utorka i subote od 27. ožujka 2018. godine. Druge dvije nove linije Pula - Frankfurt i Zadar - Frankfurt će biti u prometu također 2 puta tjedno, ali ponedjeljkom i petkom od 26. ožujka 2018. godine.

U slučaju linija za Pulu i Zadar, Ryanair već leti sa manje zračne luke Hahn u blizini Frankfurta, a te dvije linije također ostaju u najavama i za ljetni red letenja iduće godine. Obje također po dva puta tjedno, Zadar - Hahn svakog ponedjeljka i petka od 26. ožujka, te Pula - Hahn svakog utorka i subote od 27. ožujka 2018. godine. Na svim linijama Ryanaira lete zrakoplovi tipa Boeing 737-800


Time će Ryanair povezivati povoljnim letovima tri hrvatska grada sa glavnom zračnom u Njemačkoj te jednim od najvažnijih zračnih sjecišta u cijeloj Europi što će biti od velikog značaja za hrvatske putnike te značajno olakšati povratak sa primjerice dalekih putovanja kojima je često odredište upravo zračna luka Frankfurt.

Više podataka o letovima dostupno je u tablici u nastavku:


Smještaj

Frankfurt je relativno skup grad, no ipak je dostupan i relativno povoljan smještaj ukoliko se odlučite na posjetu ovome gradu.

Pri tome preporučujemo Five elements Hostel. Ovaj moderan hostel nalazi se na 200 metara od glavnog kolodvora u Frankfurtu, u središtu gradske četvrti crvenih svjetiljki. Hostel Five Elements nudi besplatan WiFi i izvrsno je polazište za upoznavanje Frankfurta. Gostima hostela Five Elements na raspolaganju su udobno namještene sobe i apartmani, recepcija otvorena 24 sata dnevno i živahan bar otvoren tijekom cijelog dana. Ljubazno osoblje hostela gostima će rado pomoći s bilo kakvim pitanjima o boravku u Frankfurtu. Hostel Five Elements smješten je na središnjoj lokaciji u Frankfurtu, na pješačkoj udaljenosti od mnogih poznatih znamenitosti. Među njima su botanički vrt Palmengarten, muzeji duž rijeke Majne, četvrt Sachsenhausen Äppelwoi (poznata po jabukovači) i povijesna crkva Frankfurter Paulskirche. Bahnhofsviertel je odličan izbor za putnike koje zanimaju hodanje, arhitektura i šetnje gradom.

Dobar izbor jest također i moderni Frankfurt Central hostel. Ovaj hostel smješten je u centru grada, na svega 2 km od Glavnog kolodvora u Frankfurtu. Nudi besplatan WiFi (ograničen) te besplatno javno parkiralište u blizini. Hostel Frankfurt Central udaljen je 11 km od Zračne luke Frankfurt. Sve svijetle sobe u hostelu Frankfurt Central sadrže TV ravnog ekrana, ormariće na zaključavanje i zajedničke kupaonice. Posteljinu, ručnike i sušilo za kosu moguće je unajmiti uz nadoplatu. Doručak je dostupan svakog jutra uz malu nadoplatu, a tijekom dana dostupni su lagani obroci. Razni restorani i supermarketi nalaze se na svega 20 metara od objekta. Točno nasuprot hostela smješteno je tramvajsko stajalište Schwalbacher Strasse, a postaja gradske željeznice Galluswarte udaljena je 500 metara. U sklopu objekta dostupno je skladište za bicikle i najam bicikala. Najveći trgovački centar u Europi, The Skyline Plaza, udaljen je 1 postaju vožnje tramvajem ili nekoliko minuta hoda. Gallusviertel je odličan izbor za putnike koje zanimaju panoramski pogled, poslovni boravak i arhitektura.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Frankfurtu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

izvor: avioradar.hr

objavljeno: 2017-09-14Aktualno:

Maroko iz Pise za 39 eura povratno

Rim iz Trsta od 29 eura povratno

Kazahstan iz Budimpešte za 81 euro povratno

Cipar iz Budimpešte za samo 49 eura

Santorini iz Zagreba za 155 eura povratnoPovezano:

Oktoberfest

Berlin

Minhen

Berlin za 35 eura iz Zadra povratno

Bremen iz Zadra novom linijom Ryanaira

Berlin za 75 eura povratno iz Zagreba

Rim iz Trsta od 29 eura povratno

Santorini iz Zagreba za 155 eura povratno

Kreta iz Trevisa za 39 eura povratno

Karnevali koje morate posjetiti

Destinacije za zimsko sunce

Najeftinija putovanja vlakom

Čudnovati božićni običaji

San SebastianPogledajte još:

Karnevali koje morate posjetiti


Destinacije za zimsko sunce


Najeftinija putovanja vlakom


Čudnovati božićni običaji


San Sebastian