Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Nova linija Split - Minhen

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Minhen odnosno München, treći najveći njemački grad i središte njemačke pokrajine Bavarije dobiti će i četvrtu izravnu vezu sa Hrvatskom zrakoplovnim prijevoznikom Eurowings, tvrtkom-kćeri Lufthanse. Kako navodi avioradar.hr,  njemački niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Eurowings (EW/EWG), koji je najavio u prosincu prošle godine tri nove linije iz Münchena za Hrvatsku, uvodi dodatnu četvrtu liniju iz Münchena prema Hrvatskoj u ljetnom redu letenja 2017. godine.

Radi se o liniji Split - München, sa dvije rotacije tjedno, svakog ponedjeljka i četvrtka, koja će početi s operacijama od 27. travnja 2017. godine.

Cijene karata dostupne su već za tridesetak eura. U cijenu karte uključene su sve pristojbe te ručna prtljaga dimenzija 55x40x23 cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


S druge strane na najavljenoj liniji Zadar - München dolazi do smanjenja planiranih rotacija, odnosno umjesto najavljene 3 rotacije tjedno, ostaju u ponudi dvije rotacije tjedno, svake srijede i subote. Linija iz Zadra za München počinje s operacijama od 3. svibnja 2017. godine. Na obje linije će letjeti zrakoplovi Airbus A320 iznajmljeni od konkurentskog njemačkog zrakoplovnog prijevoznika Air Berlina (AB/BER).

Druge tri linije koje uvodi prema Hrvatskoj iz Minhena Eurowings će biti Dubrovnik - München sa dvije rotacije tjedno, svake srijede i subote od 29. travnja 2017. godine.

Druga nova linija će biti Pula - München sa tri rotacije tjedno, svakog utorka, petka i nedjelje od 2. svibnja 2017. godine.

Treća linija će biti spomenuta linija Zadar - München sa dvije rotacije tjedno, svakog ponedjeljka, srijede i subote od 3. svibnja 2017. godine.

Spomenimo i kako je do Minhena veoma jednostavno i brzo iz sjevernijih dijelova Hrvatske doći autobusom. Izravnom linijom Autotransa iz Rijeke te Flixbusa iz Zagreba do Minhena se može stići već za tristotinjak kuna povratno.

Pronađi najpovoljnije karte Flixbusom

Ne treba također zaboraviti i kako je Minhen odlično polazište za istraživanje Bavarske kao i odlično polazište za veliki broj dalekih letova diljem Europe i Svijeta.
Booking.com

izvor: avioradar.hr

objavljeno: 2017-03-11Aktualno:

Brazil iz Venecije za samo 339 eura povratno

Advent u Salzburgu u zvukovima Hrvatske

Azerbejdžan iz Budimpešte za 86 eura povratno

Sejšeli iz Venecije od 455 eura povratno

Cipar iz Beograda za 46 eura povratnoPovezano:

Oktoberfest

Berlin

Minhen

Berlin za 75 eura povratno iz Zagreba

Novi povoljni letovi do Frankfurta iz Hrvatske

Berlin za 35 eura iz Zadra povratno

Brazil iz Venecije za samo 339 eura povratno

Azerbejdžan iz Budimpešte za 86 eura povratno

Krakow iz Trevisa za 16 eura povratno

Zima u Salzburgu

Najbolja adventska putovanja

Maroko (II. dio)

Bilbao - srce Baskije

Maroko (I. dio)Pogledajte još:

Zima u Salzburgu


Najbolja adventska putovanja


Maroko (II. dio)


Bilbao - srce Baskije


OktoberfestPovoljno autobusom: