Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Mikonos iz Bologne za 19 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi veoma povoljne karte iz Venecije do Mikonosa, otoka u središnjim Cikladima, Egejsko more za samo 19 eura povratno. Ponekada je moguće pronaći i povoljnije karte putem posrednika i kupovinom određenom kreditnom karticom. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Ovo je samo jedna od mnogih ponuda za povoljne letove do grčkih otoka, pri čemu se mogu pronaći povoljni letovi iz Venecije do Santorinija, Krete ili Krfa već za dvadesetak eura povratno, o čemu smo već pisali.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su tijekom sljedećih datuma:

10. 04. - 14. 04.

10. 04. - 24. 04.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Od Zagreba do zračne luke Bologna Forli moguće je stići izravno prijevozom  GoOpti od Zagreba po cijenama već od 30 eura po smjeru.

Također je moguće stići i autobusom preko Venecije te potom vlakom do Bologne (11.75 eura, no ukoliko se karte kupuju unaprijed već od 9 eura po smjeru).

Zagreb - Venecija Flixbus (od 19 eura)

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Bologna nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakom Trenitalia za 19 eura do Bologna Cenrale (ako kupujete dovoljno unaprijed karte i za 9 eura po smjeru). 

Sa željezničke stanice Bologna Centrale gradski autobus vozi ravno do zračne luke (4 eura po smjeru).

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba ili Rijeke do Mikonosa iznosi već od:
- autobus Zagreb (Rijeka) - Trst (112 kn)
- vlak Trst - Bologna (18 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (8 eur)
- let Bologna - Mikonos (19 eur)
UKUPNO: 446 kuna

Otok Mikonos nalazi se u samome središtu Egejskog mora te je poznata turistička destinacija u Grčkoj, posebice za mlade uslijed veoma razvijenog noćnog života. Otok pripada otočnoj skupini Cikladi, te se nalazi između otoka Tinosa, Sirosa, Parosa i Naksosa od kojih većinu možete posjetiti tijekom toplijih mjeseci trajektom. Otok je građen od granitnih stijena te ima prekrasne plaže i razvedenu obalu sa ugodnom klimom pri čemu je kupanje moguće do kasno u jesen.

Pretraži najpovoljnije rent-a-car ponude na Mikonosu.

Smještaj

Tijekom predsezone i posezone mogu se pronaći relativno povoljni smještaji na Mikonosu, pri čemu je krevet u hostelu dostupan za već nešto više od stotinjak kuna po noćenju. Tijekom ljetnih mjeseci cijene su značajno više.

Jedan od najboljih i najpovoljnijih izbora za smještaj jest Paradise beach camping koji nudi smještaj u drvenim kućicama uz samu plažu za samo stotinjak kuna po osobi izvan glavne sezone. Sobe su nove i dobro opremljene sa klimatizacijom, a dostupan je wi-fi na prostoru cijelog objekta. Duga i pješčana plaža omogućava odličan odmor za sve koji traže malo mora i sunca izvan glavne sezone, kada se već na našem Jadranu nadviju oblaci i počnu hladnija vremena, pa je stoga ovo idealna opcija za smještaj na Mikonosu ukoliko dolazite u vrijeme proljeća ili jeseni.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj na Mikonosu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-03-29Aktualno:

Maroko iz Pise za 33 eura povratno

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Sarajevo otvara žičaru na Trebević

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratnoPovezano:

Hramovi Grčke

Krf iz Trevisa za 26 eura povratno

Zakinthos iz Venecije za 79 eura povratno

Mikonos iz Venecije za 30 eura povratno

Krf iz Trevisa za 26 eura povratno

Zakinthos iz Venecije za 79 eura povratno

Ibiza iz Trevisa za 20 eura povratno

Venecija

Najljepša jezera Europe

Senj

Planinarenje - vodič za početnike

Top deset PortugalaPogledajte još:

Venecija


Najljepša jezera Europe


Senj


Planinarenje - vodič za početnike


Top deset Portugala