Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Miami iz Milana za 364 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Zahvaljujući prijevozniku Iberia, moguće je putovati iz Milana do Miamia na Floridi po cijeni od samo 364 eura što je još jedna u nizu povoljnih cijena letova iz naše okolice do Sjedinjenih Država. Povoljni letovi prema Sjedinjenim Državama sve su češći, te su stoga putovanja prema Sjedinjenim Državama jednostavnija i lakša nego ikada prije.

Povoljni letovi po cijeni od 364 eura povratno iz Milana do Miami dostupni su između ostaloga:

18. 11. - 04. 12.

05. 12. - 13. 12.

15. 01. - 24. 01.

30. 12. - 11. 01. (373 eur)

Povoljni letovi po tek nešto višim cijenama dostupni su i za druge datume. Popis svih cijena i mogućnosti odabira datuma pronađite OVDJE.

Cijene uključuju sve zrakoplovne pristojbe predanu prtljagu do 23 kilograma te ručnu prtljagu dimenzija 55x40x23cm koju unosite u kabinu te koja mora imati do 10 kilograma.


Do Milana je najjednostavnije stići izravnom autobusnom linijom Flixbusa, a pri čemu su dostupne cijene već od 19 eura po smjeru. Ipak češće su dostupne karte po cijeni od 29 eura pa na dalje. Karte se mogu kupiti na stranicama Flixbusa odnosno na poveznici u nastavku:

Zagreb - Milano (od 29 eura)

Alternativno, može se doći kombinacijom autobusa i vlaka preko Trsta. Prednost je pri tome što je na raspolaganju veliki broj linija i termina polaska pa je lakše prilagoditi letu. Ukoliko se kupe karte za vlak dovoljno unaprijed, cijene vlaka između Trsta i Milana kreću se od 19 eura na dalje. 

Više informacija kako kupovati karte za vlak u Italiji potražite na našem Vodiču za putovanje Italijom vlakom

Od Rijeke i Zagreba do Trsta moguće je redovnim linijama Autotransa te Črnja Toursa pri čemu su dostupne povratne karte već od 112 kuna. Karte iz Zagreba kupite na stranicama AK Zagreb dok karte iz Rijeke kupite na stranicama Autotransa.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Milana po cijenama već od 66 eura. 

Od glavnog kolodvora u Milanu do svih zračnih luka prometuje autobus po cijeni od 5 eura. Karte možete kupiti na stranicama prijevoznika Terravision

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Miami iznosi već od:
- autobus Zagreb - Milano (58 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (10 eur)
- let Milano - Miami (364 eur)
UKUPNO: 3 235 kuna

Miami je grad smješten na poluotoku Floridi, najjužnijoj saveznoj državi Sjedinjenih Država na širokoj ravnici između močvarnog područja Everglades na zapadu i zaljeva Biscayne na istoku. Glavni dio grada nalazi se na obalama zaljeva Biscayne, gdje se nalazi nekoliko stotina prirodnih i umjetnih otoka u plićaku, od kojih se na najvećem nalazi Miami Beach zajedno sa poznatim dijelom South Beach. Zahvaljujući ugodnoj klimi i južnom položaju, Miami je među najtoplijim dijelovima Sjedinjenih Država te ima ugodnu i toplu klimu kroz cijelu godinu.

Ukoliko želite istražiti Sjedinjene Države svojim vozilom, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car u Miami.  

Smještaj 

Miami je popularno odredište kako za strane tako i za Američke turiste koji rado dolaze u ovaj grad tijekom zime u bijegu od hladnoća i zbog uživanja u toplom moru. Zahvaljujući tome i cijene smještaja su relativno visoke. Ipak s obzirom da u SAD-u tipičan oblik hostela kakvi postoje u Europi nije toliko raširen, ne treba čuditi i prilično visoka cijena najpovoljnijih smještaja

Najjeftiniji hoteli u Miamiu kreću se od 180 kuna na dalje po osobi za noćenje.

Nešto povoljniji privatni smještaj može se pronaći na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Dovoljno je spomenuti kako je New York jedan od gradova u kojima je airbnb ugrozio dominaciju hotela i protekle godine pokrenuo veliki spor kojim se nastojalo doskočiti ovom načinu ponude smještaja.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJEBooking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-09-29Aktualno:

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Sejšeli iz Venecije od 367 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Zagreb - Split za 120 kuna vlakomPovezano:

New York i San Francisco

Miami iz Milana za 290 eura povratno

Havaji iz Venecije za 468 eura povratno

New York iz Splita za 369 eura povratno

Zanzibar iz Venecije za 371 euro povratno

Kuba iz Minhena za 300 eura povratno

Niskotarifni letovi prema Indiji?

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmor

VenecijaPogledajte još:

otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor


Venecija