Portal za samostalna putovanja i backpacking

Marseille iz Zadra od 33 eura povratno

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi povoljne karte za samo 33 eura povratno do Marseillea u Francuskoj iz Zadra. Letovi su na raspolaganju tijekom lipnja i tako omogućuju putovanje na francusku mediteransku obalu neposredno pred početak ljeta.

Povoljni letovi po navedenim cijenama iz Zadra dostupni su:

06. 06. - 13. 06.

10. 06. - 14. 06.

13. 06. - 21. 06.


Datume je moguće kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume. Cijene za druge datume provjerite OVDJE

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Karte su u ograničenim količinama.

Booking.com

Do središta Marseillesa može se doći autobusom ili metro linijom po cijeni od 8 eura po smjeru.

Marseille, drugi po veličini grad u Francuskoj, je važno lučko središte smješteno na Mediteranu. Ova luka u Lionskom zaljevu ima dugu povijest pomorstva koja traje tisućljećima, zahvaljujući svojoj povoljnoj poziciji za povezivanje sredozemnih pomorskih putova sa sjevernom Europom. Grad ima bogato i jedinstveno nasljeđe te aktivnu kulturnu scenu. Svojim smještajem u zaljevu s mnogo prelijepih uvala, Marseille nudi prekrasan pogled i doživljaj posjetiteljima. Multietnički i kozmopolitski grad te njegova okolica predstavljaju čari Provanse i sve češće privlače turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen brojnim otocima, među kojima je najpoznatiji Chateau d'If, koji je bio zatvor grofa Monte Crista.

Smještaj

Cijene smještaja u Marseillesu kreću se od petnaestak eurana gore, ovisno o vrsti smještaja i položaju.

Veoma dobar izbor povoljnog smještaja jest Hotel Vertigo Centre koji se nalazi u središtu Marseilla, na svega pet minuta hoda od željezničkog kolodvora TGV vlakova St Charles i 10 minuta hoda od Stare luke. U okviru objekta dostupan je besplatni WiFi. Sve različito uređene sobe hostela Vertigo Centre obuhvaćaju vlastitu kupaonicu. Pojedine uključuju balkon.Gosti mogu koristiti kuhinju i opustiti se u salonu s TV-om ili uz piće u baru. Na raspolaganju je dvorište.

Najpovoljniji izbor apartmana i dvokrevetnih soba nudi Chinese room, sa cijenama već od tridesetak eura na dalje. U sklopu soba uključene su i privatne kupaonice i razni drugi sadržaji.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2023-05-22Pratite nas:Aktualno:

Austrija uvodi 24-satne vinjete

Krf iz Zagreba za 27 eura povratno

Zanzibar iz Beča za 490 eura povratno

Vlakom kroz Francusku za 49 eur mjesečno

Zakintos iz Beograda za 59 eura povratnoPovezano:

Rouen

Kako najjeftinije istražiti Pariz

Pariz

Vlakom kroz Francusku za 49 eur mjesečno

Pariz iz Zagreba za 24 eura povratno

Pariz iz Zadra za 30 eura povratno

Zanzibar iz Beča za 490 eura povratno

Sofija iz Zagreba za 27 eura povratno

Island iz Budimpešte za 100 eura povratno

Velika Planina

Gacka

Lastovo

Zarečki krov

Moldavija: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Velika Planina


Gacka


Lastovo


Zarečki krov


Moldavija: Sve što trebate znati