Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Manchester iz Zadra za 39 eura povratno

 
     

 

Ryanair, niskotarifni zrakoplovni prijevoznik trenutno nudi veoma povoljne letove iz Splita do Manchestera, nekadašnjeg industrijskog središta a danas sve popularnijeg poslovnog i turističkog središta sjeverozapadne Engleske poznatog po nogometnim klubovima i tekstilnoj industriji. Letovi su dostupni već za 39 eura povratno. Ponekada je moguće pronaći letove i povoljnije upotrebom raznih posrednika i određene kreditne kartice. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i sličnih posrednika potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi mogu se pronaći za datume:

31. 03. - 10. 04.

28. 04. - 01. 05.

28. 04. - 08. 05.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Sa zračne luke može se izravno doći vlakom do stanica Manchester Piccadilly te Oxford Road po cijeni od 4 funte. Nešto viša cijena (4.20 funti) je za izravnu vožnju podzemnom željeznicom do središta Manchestera.

Nekada ozloglašeni industrijski grad orijentiran prvenstveno proizvodnji odjeće te stoga nazivan i pamučnim gradom, danas je moderni Manchester kozmopolitski centar te ravnopravna konkurencija Londonu prema znamenitostima. Posebno se razvija turizam u Manchesteru sredinom devedesetih kada se nakon bombaških napada IRA-e ulažu značajna sredstva u modernizaciju samoga središta. Danas je to grad pun života i popularno studentsko središte, ali i odlično ishodište za istraživanje unutrašnjosti Britanije.

Smještaj

Cijene smještaja u Manchesteru kreću se već od stotitnjak kuna na dalje u hostelima sa zajedničkim spavaonicama što su relativno dobre cijene smještaja za Veliku Britaniju.

Pri tome preporučujemo YLA Manchester hostel sa odličnom lokacijom i kvalitetom smještaja.

Potražite najpovoljniji smještaj u Manchesteru

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-01-18Aktualno:

Berlin za 20 eura povratno iz Rijeke

Valencija iz Trsta za 36 eura povratno

NP Krka ograničio broj posjetitelja

Pariz iz Zadra za 36 eura povratno

Mikonos iz Bologne za 48 eura povratnoPovezano:

London iz Zadra za 40 eura povratno

London iz Trsta za 34 eura povratno

London iz Zagreba za 90 eura povratno

Berlin za 20 eura povratno iz Rijeke

Valencija iz Trsta za 36 eura povratno

Pariz iz Zadra za 36 eura povratno

Najljepše pješčane plaže Jadrana

Primošten

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna KorejaPogledajte još:

Najljepše pješčane plaže Jadrana


Primošten


otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja