Portal za samostalna putovanja i backpacking

Madeira iz Zagreba od 69 eura povratno

Kobinacijom različitih letova Ryanaira moguće je doći iz Zagreba do Madeire, prekrasnog portugalskog otoka u Atlantiku i jednog od najunikatnijih dijelova planete za samo 69 eura povratno. Letovi uključuju presjedanje u zračnoj luci London Stanstead. Imajte na umu da je potrebno odvojeno kupovati karte za letove iz Zagreba do Stansteada i Stansteada do Madeire.

Povoljni letovi po navedenim cijenama iz Zagreba dostupni su:

26. 01. - 01. 02.

26. 01. - 03. 02.

02. 02. - 06. 02.


Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume. Cijene za druge datume provjerite OVDJE

Pročitajte i naš vodič Sve što trebate znati prije putovanja na Madeiru

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje. Imajte na umu da će za odvojene letove i odvojeno se naplaćivati prtljaga te ćete je trebati za svaki let pojedinačno predati.

Karte su u ograničenim količinama.

Booking.com

Sa zračne luke Cristiano Ronaldo do središta Funchala, glavnog grada Madeire najlakše i najjefitnije ćete doći s Aerobusom, redovnom autobusnom linijom koja povezuje zračnu luku i grad. Cijena karte u jednom smjeru je 5 eura dok je povratna karta 8 eura. Vozni red možete pronaći OVDJE.

Kako je nama bilo te inspiraciju što vidjeti na Madeiri potražite u našem putopisu Otok vječnog proljeća.

Smješten oko tisuću kilometara južno od Portugala a šesto kilometara sjevernije od Kanarskih otokaMadeira je jedinstven arhipelag posebne mikroklime zahvaljujući kojoj ima ugodne temperature tijekom cijele godine te obilje zelenila. Središte arhipelaga je najveći istoimeni otok. Zbog svoje bujne vegetacije otok je nazvan po portugalskoj riječi za drvo: Madeira. Nekadašnja važna stanica na trgovinskim putevima iz Europe prema južnoj Americi i oko Afrike, danas je Madeira važno turističko odredište koje je doživjelo svoju ekspanziju posljednjih desetak godina zahvaljujući brojnim niskotarifnim letovima. 

Smještaj

S obzirom na sve veću popularnost Madeire kao destinacije dostupno je i sve više različitih smještajnih kapaciteta na Madeiri za svačiji ukus. Ukoliko putujete s ograničenim budžetom, preporučujemo Vam jedan od hostela u Funchalu ali i ponudu relativno povoljnog privatnog smještaja.

Za hostelski smještaj preporučujemo Vam Hostel Carvahal smješten u samom središtu Funchala. Mješovite spavaonice pažljivo su uređene prema tradicionalnim lokalnim zanatima i opremljene krevetima na kat. Nude pristup zajedničkoj kupaonici. Gosti koji žele više privatnosti mogu odsjesti u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2023-01-15Pratite nas:Aktualno:

Sardinija iz Trsta od 30 eura povratno

Podgorica iz Zagreba od 30 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratnoPovezano:

Najljepše planinarske staze Madeire

Madeira: sve što trebate znati

Otok vječnog proljeća

Algarve iz Beča za 44 eura povratno

Porto iz Zagreba za 57 eura povratno

Porto iz Budimpešte za 30 eura povratno

Iran iz Budimpešte za 92 eura povratno

Istanbul iz Zagreba za 74 eura povratno

Jordan za 34 eura povratno iz Budimpešte

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

Gozo

Malta: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet


Gozo


Malta: Sve što trebate znati