Portal za samostalna putovanja i backpacking

London iz Zagreba za 30 eura povratno

 
       

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik nudi veoma povoljne letove do Londona tijekom ožujka već za 30 eura povratno iz Zagreba. Letovi predstavljaju odličnu priliku za odlazak u glavni grad Velike Britanije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

02. 03. - 07. 03.

05. 03. - 07. 03.

05. 03. - 13. 03. (35 eur)

Navedene letove moguće je kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

Tijekom ljetne sezone letova dostupni su i povoljni letovi iz Rijeke, Zadra i Pule do Londona. Pretraži povoljne letove iz Hrvatske do Londona

Također cijene možete provjeriti na službenim stranicama Ryanaira.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Prijevoz od zračne luke do središta grada u Londonu je relativno skup, no jedna zanimljiva opcija postaje National Express, koji nudi prijevoz do centra Londona za oko četiri funte.

Značajno brži ali i dvostruko skuplji prijevoz je laka željeznica. Stansted Express povezuje zračnu luku s centrom Londona za 7 funti. Vlak kreće svakih petnaestak minuta.

Smještaj 

Smještaj u Londonu je relativno skup s obzirom na veliku potražnju. Cijene rastu kako se približava ljetna sezona, no ipak u Lipnju su dostupne relativno povoljne cijene smještaja u određenim hostelima. Grad nudi širok izbor hostela i smještaja u dvokrevetnim sobama u pensionima, ali isto tako nude se i veoma dobri apartmani. 

Ukoliko tražite povoljan i kvalitetan smještaj sa doručkom po popularnoj cijeni, preporučujemo Hostel Ventura smješten svega 5 minuta hoda od željezničkog kolodvora Deptford. Objekt nudi spavaonice. Uz nadoplatu su dostupni skladište prtljage, ormarići u sobi i praonica rublja. Sve spavaonice uključuju besplatni WiFi, čistu posteljinu i kupaonicu s toplom vodom dostupnom 24 sata. U sklopu hostela Venture na raspolaganju je zajednički salon s velikim TV-om ravnog ekrana i stolom za biljar. Hostel je otvoren 24 sata dnevno.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2024-02-25Pratite nas:Aktualno:

Sardinija iz Trsta od 30 eura povratno

Podgorica iz Zagreba od 30 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratnoPovezano:

London iz Pule za 28 eura povratno

Easyjet vraća liniju Rijeka - London

London iz Trsta za 26 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratno

Albanija iz Trsta za 28 eura povratno

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

Gozo

Malta: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet


Gozo


Malta: Sve što trebate znati