Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


London iz Pule za 20 eura povratno

 
       

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik nudi veoma povoljne letove do Londona u posezoni, pa su ako dostupni letovi već za 20 eura povratno iz Pule. Dostupan je i veliki broj letova po tek nešto višim cijenama pa je stoga moguće kombinirati duži ili kraći boravak, ovisno o željama i afinitetima.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

01. 10. - 08. 10.

04. 10. - 08. 10.

15. 10. - 22. 10.

Navedene letove moguće je kombinirati. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

Također cijene možete provjeriti na službenim stranicama Ryanaira.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje. 


Prijevoz od zračne luke do središta grada u Londonu je relativno skup, no jedna zanimljiva opcija postaje National Express, koji nudi prijevoz do centra Londona za oko četiri funte.

Značajno brži ali i dvostruko skuplji prijevoz je laka željeznica. Stansted Express povezuje zračnu luku s centrom Londona za 7 funti. Vlak kreće svakih petnaestak minuta.

Smještaj 

Smještaj u Londonu je relativno skup s obzirom na veliku potražnju. Cijene rastu kako se približava ljetna sezona, no ipak u Lipnju su dostupne relativno povoljne cijene smještaja u određenim hostelima. Grad nudi širok izbor hostela i smještaja u dvokrevetnim sobama u pensionima, ali isto tako nude se i veoma dobri apartmani. 

Ukoliko tražite povoljan i kvalitetan smještaj sa doručkom po popularnoj cijeni, preporučujemo Hostel Ventura smješten svega 5 minuta hoda od željezničkog kolodvora Deptford. Objekt nudi spavaonice. Uz nadoplatu su dostupni skladište prtljage, ormarići u sobi i praonica rublja. Sve spavaonice uključuju besplatni WiFi, čistu posteljinu i kupaonicu s toplom vodom dostupnom 24 sata. U sklopu hostela Venture na raspolaganju je zajednički salon s velikim TV-om ravnog ekrana i stolom za biljar. Hostel je otvoren 24 sata dnevno.

Pretraži najpovoljniji smještaj u Londonu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2020-07-11Aktualno:

Porto iz Budimpešte za 30 eura povratno

London iz Pule za 20 eura povratno

Poznanj iz Zadra za 57 eura povratno

Barcelona iz Zagreba za 88 eura povratno

Porto iz Beča za 17 eura povratnoPovezano:

London iz Zadra za 18 eura povratno

London iz Trsta za 26 eura povratno

London iz Trsta od 11 eura povratno

Poznanj iz Zadra za 57 eura povratno

Barcelona iz Zagreba za 88 eura povratno

Porto iz Beča za 17 eura povratno

Zavratnica

Opatijska rivijera

Grčki otoci za povoljan odmor

Kajakom oko Plavnika

Zelenortsko otočje: tamo gdje ljeto ne prestajePogledajte još:

Zavratnica


Opatijska rivijera


Grčki otoci za povoljan odmor


Kajakom oko Plavnika


Zelenortsko otočje: tamo gdje ljeto ne prestaje