Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Kanarski otoci za 99 eura iz Rijeke povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair u suradnji sa prijevoznikom Laudamotion nudi veoma povoljne karte iz Rijeke prema Berlinu i dalje iz Berlina prema Lanzaroteu zahvaljujući čemu je moguće putovati do Lanzarotea povratno iz Rijeke za samo 99 eura povratno. Nažalost potrebno je dugo čekanje u Berlinu između letova. Za kupnju karata po navedenim cijenama do Lanzarotea, jedne od najpopularnijih destinacija na Kanarskim otocima, španjolskoj otočnoj skupini na Atlantskom oceanu, u blizini afričke obale, preporučujemo korištenje stranice Ryanaira.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

07. 06. - 15. 06.

14. 06. - 22. 06. (126 eur)

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Ova ponuda uključuje čekanje od dvadesetak sati u Berlinu uključujući i noć na zračnoj luci. Preporučujemo iskoristiti vrijeme za posjetu Berlinu.

Pročitajte naš vodič za Berlin

Ukoliko ste već bili u Berlinu, proljeće je također idealno vrijeme i za izlet do obližnjeg Postdama (ABC karta za gradsku željeznicu sa zračne luke vrijedi i za posjetu Potsdamu).

Pročitajte naš vodič za Potsdam

Lanzarote je otok unutar arhipelaga Kanarskih otoka, te se nalazi na sjeveroistočnom kraju otočja, udaljen 140 kilometara od obale zapadne Sahare. Zahvaljujući svojim prirodnim i geološkim osobitostima, ovaj je pretežno planinski otok vulkanskog podrijetla od. 1993. godine zaštićen kao UNESCO rezervat biosfere. Jedno je od najpopularnijih odredišta za turiste na Kanarskim otocima, a osim prekrasnim plažama, privlači i aktivnostima kao što su ronjenje, surfanje, planinarenje i brdski biciklizam. Ugodna klima nudi dovoljno toplog i sunčanog vremena gotovo kroz cijelu godinu.

Ukoliko želite istražiti Lanzarote svojim vozilom, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car na Lanzarote

Smještaj

Tijekom predsezone mogu se pronaći relativno povoljni smještaji na Kanarskim otocima, pri čemu je krevet u hostelu dostupan za već nešto više od stotinjak kuna po noćenju. Tijekom ljetnih mjeseci cijene su značajno više.

Jedan od najboljih i najpovoljnijih hostela na Lanzaroteu jest Surfhouse Hostel Famara, smješten u malom mjestašcu Famara, 24 kilometra od glavnog mjesta Puerto del Carmen. Hostel se nalazi neposredno uz prekrasnu pješčanu plažu te nudi smještaj u novim četverokrevetnim spavaonicama. Na raspolaganju je aparat za kavu, a unutar hostela se mogu iznajmiti i bicikli za razgledavanje otoka, kao i za brdske biciklističke uspone. Također osoblje hostela nudi uslugu povoljnog iznajmljivanja vozila. Nude se i paketi za surfanje, organizirano planinarenje te ronjenje u sklopu hostela.

Ukoliko tražite dvokrevetnu sobu, najpovoljniji te relativno dobar izbor je Casa Kiki Guest House sa ponudom dvokrevetnih soba smještena u mjestašcu Cucillo. Nedostatak jest što su navedeni apartmani smješteni oko tri kilometra od obale, no s druge strane ovaj smještajni kapacitet nudi mogućnost korištenja vlastitog bazena za sve goste. Postoji i mogućnost samostalnog pripremanja hrane u zajedničkoj kuhinji. Sobe su nove i uredne, a većina ih nudi i balkon sa pogledom.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj na Lanzarote

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-05-28Aktualno:

Istanbul iz Graza za 140 eura povratno

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

New York iz Milana za 292 eura povratno

Pariz iz Trevisa za 20 eura povratno

Valencija iz Trsta za 24 eura povratnoPovezano:

San Sebastian

Bilbao - srce Baskije

Barcelona

Valencija iz Trsta za 24 eura povratno

Barcelona iz Zagreba za 90 eura povratno

Palma iz Pule za 60 eura povratno

Cipar iz Beča za 40 eura povratno

Sejšeli iz Venecije od 405 eura povratno

Cipar iz Budimpešte za 27 eura povratno

Krakov

Igor u Indokini: Malezija

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

Bohemijska Švicarska NP

Najljepša bajkovita selaPogledajte još:

Krakov


Igor u Indokini: Malezija


Gdje vidjeti polarnu svjetlost?


Bohemijska Švicarska NP


Najljepša bajkovita sela