Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Kreta iz Trevisa za 39 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Najpoznatiji niskotarifni prijevoznik Ryanair trenutno nudi super povoljne letove prema drugom najvećem gradu na otoku Kreti, Chaniji tijekom travnja. Pri tome je moguće putovati do Krete za samo 48 eura povratno iz Venecije. Navedena cijena odnosi se za kupovinu diners karticom na stranici rumbo.pt, dok je redovita cijena karte 58 eura. Ukoliko posjedujete maestro karticu, cijena leta je 54 eura povratno na stranici rumbo.es. Kako kupiti povoljnije karte putem navedenih posrednika pročitajte u našem vodiču Kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

08. 04. - 18. 04.

08. 04. - 22. 04.

Veliki broj letova dostupan je po desetak eura višoj cijeni, ukoliko Vam navedeni datumi ne odgovaraju. Cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.


Od Zagreba do zračne luke Venezia Treviso moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Venecija Mestre, pri čemu su cijene karata dostupne već od 69 kuna po smjeru. Karte možete kupiti u nastavku: 

Zagreb - Venecija Flixbus (od 69 kuna)

Alternativno, možete stići i autobusom Črnja Toursa (polazak u 4:55 iz Zagreba, dolazak u Venezia Mestre u 11:05) pri čemu su dostupne povratne karte već od 337 kuna. Karte možete kupiti OVDJE

Sa kolodvora Venezia Mestre vozi autobus izravno do zračne luke Venezia Treviso po cijeni od 10 eura (18 eura povratno). Povoljnije, može se doći sa Vezenia Mestre vlakom do kolodvora Treviso Centrale za 3,30 eura. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Venezia Treviso nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakomTrenitalia za 13,75 eura do Treviso Cenrale. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Treviso po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Krete i natrag iznosi već od:
- vlak Zagreb - Venecija (18 eura)
- prijevoz V. Mestre - Zračna luka Venezia Treviso (18 eura)
- let Treviso - Ibiza (39 eura)  
UKUPNO: 557 kuna 

Zahvaljujući svojoj toploj klimi, Kreta je odlična destinacija za bijeg od hladnih zima i kišnih ranih proljeća u toplo, gotovo ljetno vrijeme. Ne propustite i druge destinacije za idealno i povoljno zimsko sunce.

Chania je drugi najveći grad na Kreti te zahvaljujući vezi niskotarifnih prijevoznika jedna od glavnih ulaznih točaka na otok. Luka Souda koja se nalazi udaljena oko 7 km od Chanije je današnja glavna gradska luka sa dnevnim trajektnim linijama za Pirej. Veliki broj restorana i kafića raspoređeno je po gradu nad kojim dominira venecijanska utvrda. Osim toga, Chania je i odlično polazište za istraživanje ostatka otoka Krete. S obzirom kako su povoljni letovi u travnju, imajte na umu kako je prosječna temperatura u to vrijeme na Kreti preko 20 stupnjeva, dok se temperatura mora približava razinama veoma ugodnim za kupanje.

Smještaj

Tijekom travnja u Chaniji je moguće pronaći krevet u hostelu već za 10 eura po noćenju. Također je moguće pronaći i veliki broj privatnog smještaja uslijed manjeg interesa turista nego tijekom udarne ljetne sezone.

Jedan od najboljih hostela u Chaniji ali i cijeloj Grčkoj jest Chania youth hostel kojeg preporučujemo svim posjetiteljima Krete.

Ukoliko tražite idealan a povoljan smještaj za odmor, preporučujemo studio apartmane u Creta Srafront residence smještene u gradiću Réthymno na sjevernoj obali Krete, nedaleko od Chanije.

Najpovoljniji smještaj na Kreti

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-02-06Aktualno:

Maroko iz Trevisa za 15 eura povratno

Tajland iz Milana za 344 eura povratno

Gdje se najviše putovalo u 2018

Museo 900 - novi muzej u Veneciji

Amsterdam iz Zagreba za 96 eura povratnoPovezano:

Grčki otoci za povoljan odmor

Hramovi Grčke

Santorini iz Beča za 45 eura povratno

Santorini: Zabrana jahanja magaraca za pretile

Krf iz Trevisa za 26 eura povratno

Maroko iz Trevisa za 15 eura povratno

Tajland iz Milana za 344 eura povratno

Amsterdam iz Zagreba za 96 eura povratno

Najbolja novogodišnja putovanja

Krakov

Igor u Indokini: Malezija

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

VenecijaPogledajte još:

Najbolja novogodišnja putovanja


Krakov


Igor u Indokini: Malezija


Gdje vidjeti polarnu svjetlost?


Venecija