Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Kreta iz Trevisa za 39 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Najpoznatiji niskotarifni prijevoznik Ryanair trenutno nudi super povoljne letove prema drugom najvećem gradu na otoku Kreti, Chaniji tijekom travnja. Pri tome je moguće putovati do Krete za samo 48 eura povratno iz Venecije. Navedena cijena odnosi se za kupovinu diners karticom na stranici rumbo.pt, dok je redovita cijena karte 58 eura. Ukoliko posjedujete maestro karticu, cijena leta je 54 eura povratno na stranici rumbo.es. Kako kupiti povoljnije karte putem navedenih posrednika pročitajte u našem vodiču Kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

08. 04. - 18. 04.

08. 04. - 22. 04.

Veliki broj letova dostupan je po desetak eura višoj cijeni, ukoliko Vam navedeni datumi ne odgovaraju. Cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.


Od Zagreba do zračne luke Venezia Treviso moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Venecija Mestre, pri čemu su cijene karata dostupne već od 69 kuna po smjeru. Karte možete kupiti u nastavku: 

Zagreb - Venecija Flixbus (od 69 kuna)

Alternativno, možete stići i autobusom Črnja Toursa (polazak u 4:55 iz Zagreba, dolazak u Venezia Mestre u 11:05) pri čemu su dostupne povratne karte već od 337 kuna. Karte možete kupiti OVDJE

Sa kolodvora Venezia Mestre vozi autobus izravno do zračne luke Venezia Treviso po cijeni od 10 eura (18 eura povratno). Povoljnije, može se doći sa Vezenia Mestre vlakom do kolodvora Treviso Centrale za 3,30 eura. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Venezia Treviso nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakomTrenitalia za 13,75 eura do Treviso Cenrale. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Treviso po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Krete i natrag iznosi već od:
- vlak Zagreb - Venecija (18 eura)
- prijevoz V. Mestre - Zračna luka Venezia Treviso (18 eura)
- let Treviso - Ibiza (39 eura)  
UKUPNO: 557 kuna 

Zahvaljujući svojoj toploj klimi, Kreta je odlična destinacija za bijeg od hladnih zima i kišnih ranih proljeća u toplo, gotovo ljetno vrijeme. Ne propustite i druge destinacije za idealno i povoljno zimsko sunce.

Chania je drugi najveći grad na Kreti te zahvaljujući vezi niskotarifnih prijevoznika jedna od glavnih ulaznih točaka na otok. Luka Souda koja se nalazi udaljena oko 7 km od Chanije je današnja glavna gradska luka sa dnevnim trajektnim linijama za Pirej. Veliki broj restorana i kafića raspoređeno je po gradu nad kojim dominira venecijanska utvrda. Osim toga, Chania je i odlično polazište za istraživanje ostatka otoka Krete. S obzirom kako su povoljni letovi u travnju, imajte na umu kako je prosječna temperatura u to vrijeme na Kreti preko 20 stupnjeva, dok se temperatura mora približava razinama veoma ugodnim za kupanje.

Smještaj

Tijekom travnja u Chaniji je moguće pronaći krevet u hostelu već za 10 eura po noćenju. Također je moguće pronaći i veliki broj privatnog smještaja uslijed manjeg interesa turista nego tijekom udarne ljetne sezone.

Jedan od najboljih hostela u Chaniji ali i cijeloj Grčkoj jest Chania youth hostel kojeg preporučujemo svim posjetiteljima Krete.

Ukoliko tražite idealan a povoljan smještaj za odmor, preporučujemo studio apartmane u Creta Srafront residence smještene u gradiću Réthymno na sjevernoj obali Krete, nedaleko od Chanije.

Najpovoljniji smještaj na Kreti

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-02-06Aktualno:

Maroko iz Pise za 39 eura povratno

Rim iz Trsta od 29 eura povratno

Kazahstan iz Budimpešte za 81 euro povratno

Cipar iz Budimpešte za samo 49 eura

Santorini iz Zagreba za 155 eura povratnoPovezano:

Hramovi Grčke

Santorini iz Zagreba za 155 eura povratno

Kreta Iz Venecije za 58 eura povratno

Santorini iz Venecije za 79 eura povratno

Rim iz Trsta od 29 eura povratno

Santorini iz Zagreba za 155 eura povratno

Berlin za 35 eura iz Zadra povratno

Karnevali koje morate posjetiti

Destinacije za zimsko sunce

Najeftinija putovanja vlakom

Čudnovati božićni običaji

San SebastianPogledajte još:

Karnevali koje morate posjetiti


Destinacije za zimsko sunce


Najeftinija putovanja vlakom


Čudnovati božićni običaji


San Sebastian