Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Južna Afrika iz Pise za 148 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Povoljni letovi za samo 148 eura trenutno su dostupni za letove iz Pise prema glavnom gradu Južnoafričke Republike, Johannesburgu. Egyptair tako nudi veoma povoljne letove koji vjerojatno predstavljaju Error-fare, prema Johannesburgu. Čekanje između dva leta je oko 21 sat u Cairu. Letovi su dostupni tijekom svibnja.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

05. 05. - 16. 05.

19. 05. - 30. 05.

31. 05. - 03. 06.

Datume je moguće kombinirati po istim ili sličnim cijenama. Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume te točne cijene za kombinirane datume možete pretražiti OVDJE.


Do Pise je najjednostavnije stići autobusnom linijom Flixbusa sa presjedanjem u Genovi, a pri čemu su dostupne cijene već od 36 eura po smjeru. Karte se mogu kupiti na stranicama Flixbusa odnosno na poveznici u nastavku:

Zagreb - Milano (od 29 eura)

Alternativno, može se doći kombinacijom autobusa i vlaka preko Trsta. Prednost je pri tome što je na raspolaganju veliki broj linija i termina polaska pa je lakše prilagoditi letu. Ukoliko se kupe karte za vlak dovoljno unaprijed, cijene vlaka između Trsta i Pise kreću se od 19 eura na dalje. 

Više informacija kako kupovati karte za vlak u Italiji potražite na našem Vodiču za putovanje Italijom vlakom

Od Rijeke i Zagreba do Trsta moguće je redovnim linijama Autotransa te Črnja Toursa pri čemu su dostupne povratne karte već od 112 kuna. Karte iz Zagreba kupite na stranicama AK Zagreb dok karte iz Rijeke kupite na stranicama Autotransa.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Milana po cijenama već od 66 eura. 

Od glavnog kolodvora u Milanu do svih zračnih luka prometuje autobus po cijeni od 5 eura. Karte možete kupiti na stranicama prijevoznika Terravision

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Johannesburga iznosi već od:
- autobus Zagreb - Trst (110 eur)
- vlak Trst - Pisa (38 eur)
- prijevoz do zračne luke autobusom (24 eur)
- let Milano - Johannesburg (148 eur)
UKUPNO: 1 670 kuna

Južnoafrička Republika jedna je od najrazvijenijih država u Africi te zemlja bogata prirodnim i kulturnim ljepotama smještena krajnjem jugu afričkog kontinenta, na obalama Atlantskog i Indijskog oceana. Graniči na sjeverozapadu s Namibijom, na sjeveru s Bocvanom i Zimbabveom te na sjeveroistoku s Mozambikom i Svazilandom. Neovisna kraljevina Lesoto potpuno je okružena južnoafričkim teritorijem. Popularna je zbog svojih prirodnih ljepota i nacionalnih parkova na sjeveru zemlje, ali i morskim bogatstvom na jugu, posebice oko rta Dobre nade. Također je i jedna od najpoznatijih vinskih regija u svijetu.

Za putovanje u Južnoafričku Republiku potrebna je viza koja se može isključivo u ambasadi u Budimpešti, koja je nadležna i za građane Republike Hrvatske.

više informacija na email adresi konzula.

Ukoliko želite istražiti Južnoafričku Republiku svojim vozilom, što je odlična ideja ukoliko želite zaista doživjeti sve čari ove prekrasne zemlje, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car u Južnoafričkoj Republici.  

Smještaj

Iako se posjetitelji kratko zadržavaju u glavnom gradu Johannesburgu, jer je daleko zanimljivije putovati drugim dijelovima zemlje, u glavnom gradu dostupan je relativno povoljan i dobar smještaj.

Preporučujemo Birches backpackers lodge, gdje je smještaj dostupan već za 85 kuna po noćenju sa doručkom.

Za smještaj u drugim dijelovima Južnoafričke republike, preporučujemo našu integriranu tražilicu najpovoljnijeg smještaja u JAR-u

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-01-19Aktualno:

Maroko iz Trevisa za 15 eura povratno

Tajland iz Milana za 344 eura povratno

Gdje se najviše putovalo u 2018

Museo 900 - novi muzej u Veneciji

Amsterdam iz Zagreba za 96 eura povratnoPovezano:

JAR za 369 eura iz Milana povratno

JAR iz Budimpešte za 360 eura povratno

Južna Afrika iz Milana za 364 eura povratno

Maroko iz Trevisa za 21 euro povratno

Istanbul iz Zagreba za 120 eura povratno

Kazahstan iz Budimpešte za 76 eura povratno

Najbolja novogodišnja putovanja

Krakov

Igor u Indokini: Malezija

Gdje vidjeti polarnu svjetlost?

VenecijaPogledajte još:

Najbolja novogodišnja putovanja


Krakov


Igor u Indokini: Malezija


Gdje vidjeti polarnu svjetlost?


Venecija