Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:


Fotografije:Video:Mali trikovi:


Island iz Venecije za 35 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Nevjerojatno dobre cijene za letove iz Venecije (Treviso) do Islanda nudi niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Wizzair. Nova linija koja povezuje jednu od najprometnijih zračnih luka sjeverne Italije specijalizirane za niskotarifne letove i islandsku prijestolnicu omogućuje veoma jednostavno i povoljno putovanje prema Islandu i iz Hrvatske. Povoljni letovi dostupni su za čitav niz datuma tijekom svibnja.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

07. 05. - 17. 07.

10. 05. - 17. 05.

Spomenimo i kako su povremeno dostupni i relativno povoljni letovi iz Zagreba do Islanda, s presjedanjima već od stotinjak eura povratno.

Pretraži letove Zagreb - Reykjavik


Od Zagreba do zračne luke Venezia Treviso moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Venezia (Mestre) pri čemu su cijene karata dostupne već od 199 kuna po smjeru.

Sa kolodvora Venezia Mestre vozi autobus izravno do zračne luke Venezia Treviso po cijeni od 10 eura (18 eura povratno). Povoljnije, može se doći sa Vezenia Mestre vlakom do kolodvora Treviso Centrale za 3,30 eura. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Više mogućnosti za dolazak do zračne luke Venezia Treviso nudi prijevoz kombinacijom autobusa i vlaka preko Rijeke. Nekoliko puta dnevno autobusi Autotransa povezuju Rijeku i Trst (od 110 kuna povratno), odakle možete vlakom Trenitalia za 13,75 eura do Treviso Cenrale. Odakle gradski autobus vozi ravno do zračne luke (1,20 eura po smjeru).

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Venezia Treviso po cijenama već od 24 eura po smjeru.  

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Reykjavika i natrag iznosi već od:
- autobus Zagreb (Rijeka)- Venezia Mestre (398 kuna)
- vlak Venezia M.. - Treviso C. (7,4 eura)
- autobus Treviso C. - Treviso zračna luka (2,4 eura)
- let Treviso - Reykjavik (35 eura)  
UKUPNO: 718 kuna    

Island je među najljepšim zemljama svijeta i sve brže rastuća turistička destinacija. Ova zemlja koja se nalazi daleko na sjeveru te na rascjepu između Europe i Amerike pruža nevjerojatni krajolik, od gejzira, fjordova do aktivnih vulkana zahvaljujući kojima jest jedinstvena destinacija na svijetu. Ne morate biti Ivica Kostelić i lutati divljinom, ljepote Islanda mogu se istražiti i na konvencionalniji način. Spomenimo i kako su povoljni letovi tijekom lipnja, kada se budi islandska priroda te kada dan traje gotovo 24 sata.

Više o Islandu možete pročitati na odličnom blogu naše putopiskinje Anđele Bugarin: Odakle ti pare.

Smještaj

Po cijenama, Island slijedi svoje nordijske susjede te je poznat kao zemlja sa visokim cijenama. Tako su i cijene smještaja relativno visoke. Ipak može se pronaći povoljan i prihvatljiv smještaj za svačiji budžet

Ukoliko tražite hostelski smještaj, preporučujemo Bus hostel u Reykjaviku, koji se nalazi u središtu grada, nudi kvalitetan dormitory smještaj te relativno ugodne cijene. U sklopu hostela se također iznajmljuju i bicikli, koji su odličan način za razgledati Reykjavik.

Ukoliko tražite smještaj u dvokrevetnoj sobi, preporučujemo odlični guesthouse Helga sa novouređenim sobama za dvoje već za pedesetak eura. Također je na raspolaganju kuhinja.

Pretražite i ostale smještajne kapacitete na Islandu našom tražilicom najpovoljnijeg smještaja na Islandu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2022-04-29Aktualno:

Brindisi iz Zagreba za 15 eura povratno

Tajland iz Ljubljane za 416 eura povratno

Santorini iz Budimpešte za 56 eura povratno

Izrael iz Budimpešte za 38 eura povratno

Rim za 10 eura povratno iz ZadraPovezano:

Island iz Budimpešte za 100 eura povratno

Island iz Splita za 113 eura povratno

Island iz Milana za 111 eura povratno

Kuba iz Milana za 339 eura povratno

Jordan za 10 eura povratno iz Budimpešte

Kuba otvara svoje granice

Najljepše plaže otoka Krka

Najljepše staze uz hrvatske rijeke

Ugljan i Pašman biciklom

Madeira: sve što trebate znati

KarkonošePogledajte još:

Najljepše plaže otoka Krka


Najljepše staze uz hrvatske rijeke


Ugljan i Pašman biciklom


Madeira: sve što trebate znati


Karkonoše