Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Island iz Splita za 113 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Kombinacijom različitih letova Easyjeta nudi se mogućnost putovanja do Islanda za samo 113 eura povratno iz Splita, ukoliko Vam ne predstavlja problem čekati gotovo cijeli dan u zračnoj luci vezu između dva leta. Letovi su mogući preko zračne luke Stanstead te zračne luke Geneva, ovisno o datumima. Time se otvaraju mogućnosti za istraživanje ove veoma zanimljive otočne zemlje po prihvatljivim cijenama. Ponekada je putem raznih posrednika moguće dobiti karte i povoljnije. Kako kupiti povoljnije karte putem posrednika pročitajte u našem vodiču Kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

22. 04. - 25. 04.

15. 05. - 19. 05.

09. 10. - 24. 10.

23. 10. - 27. 10.

NAPOMENA: Karte za letove po navedenim cijenama kupujete odvojeno na stranicama prijevoznika. Karte su u ograničenim količinama.

Ukoliko ste spremni izdvojiti nešto više novaca za udobniji let, pretražite izravne letove Zagreb - Reykjavik


Nedavno je Ivica Kostelić proveo tri tjedna u avanturi kroz unutrašnjost Islanda na skijama. Ova zemlja koja se nalazi daleko na sjeveru te na rascjepu između Europe i Amerike pruža nevjerojatni krajolik, od gejzira, fjordova do aktivnih vulkana zahvaljujući kojima jest jedinstvena destinacija na svijetu. Ne morate biti Ivica Kostelić i lutati divljinom, ljepote Islanda mogu se istražiti i na konvencionalniji način. Spomenimo i kako su povoljni letovi tijekom lipnja, kada se budi islandska priroda te kada dan traje gotovo 24 sata.

Ukoliko ste avanturističkog duha, preporučujemo pogledati kratki dokumentarac Klare Harden o njezinom samostalnom treking putovanju kroz Island:Smještaj

Po cijenama, Island slijedi svoje nordijske susjede te je poznat kao zemlja sa visokim cijenama. Tako su i cijene smještaja relativno visoke. Ipak može se pronaći povoljan i prihvatljiv smještaj za svačiji budžet

Ukoliko tražite hostelski smještaj, preporučujemo Bus hostel u Reykjaviku, koji se nalazi u središtu grada, nudi kvalitetan dormitory smještaj te relativno ugodne cijene. U sklopu hostela se također iznajmljuju i bicikli, koji su odličan način za razgledati Reykjavik.

Ukoliko tražite smještaj u dvokrevetnoj sobi, preporučujemo odlični guesthouse Helga sa novouređenim sobama za dvoje već za pedesetak eura. Također je na raspolaganju kuhinja.

Pretražite i ostale smještajne kapacitete na Islandu našom tražilicom najpovoljnijeg smještaja na Islandu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-04-12Aktualno:

Maroko iz Pise za 33 eura povratno

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Sarajevo otvara žičaru na Trebević

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratnoPovezano:

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Island iz Milana za 111 eura povratno

Island iz Milana za 140 eura povratno

Maroko iz Pise za 33 eura povratno

Indija iz Beograda za 326 eura povratno

Kuba iz Milana za 345 eura povratno

Venecija

Najljepša jezera Europe

Senj

Planinarenje - vodič za početnike

Top deset PortugalaPogledajte još:

Venecija


Najljepša jezera Europe


Senj


Planinarenje - vodič za početnike


Top deset Portugala