Portal za samostalna putovanja i backpacking

Gotheborg iz Zagreba za 20 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi povoljne karte do Gotheborga iz Zagreba tijekom rujna i listopada za samo 20 eura povratno. Tako je još jedna destinacija u Skandinaviji našim putnicima nadohvat ruke.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

31. 08. - 05. 09.

14. 09. - 19. 09.

28. 09. - 03. 10.

05. 10. - 10. 10.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Do središta Gothenburga može se doći izravnom autobusnom linijom sa zračne luke po cijeni od 185 SEK za povratno putovanje. Karte možete kupiti OVDJE.

Göteborg je prilično zelen grad s parkovima i velikom rijekom koja presijeca grad. Izgrađen nakon što je utemeljen kraljevskim dekretom 1621. godine, modeliran je prema nizozemskom gradskom stilu, s puno kanala. Göteborg ima mnogo nadimaka koji aludiraju na njegove kanale kao što su "mali London", "mali Amsterdam" i "mala Venecija". Rano je Göteborg bio poznat po svojoj luci i trgovini i bio je istaknuti domaćin Švedske istočnoindijske kompanije. Zbog svog povijesno industrijskog karaktera Göteborg je imao snažna udruženja radničke klase, a poznat je po prijateljskom, ali grubom "goa gubbar". To je zajedno s njegovom velikom lukom dalo nadimak "Marseille sjevera".

Smještaj

Švedska je prilično skupa država, no unatoč tome može se pronaći relativno povoljno hostelski smještaj za oko 150 kuna pa na više u samome središtu Gothenburga.

Pri tome preporučujemo Backpacker Gothenburg koji se nalazi u četvrti Linnéstaden u gradu Göteborg, na 2 minute hoda od parka Slottsskogen. U okviru objekta na raspolaganju su svijetlo uređene sobe s TV-om ravnog ekrana i besplatni WiFi. Sve sobe hostela Backpackers Göteborg sadrže prostor za sjedenje i ormar. Također uključuju pristup zajedničkoj kupaonici i potpuno opremljenoj zajedničkoj kuhinji. U hostelu Backbackers Göteborg dostupan je doručak. Do najbližeg restorana ima 20 metara, a do najbliže trgovine prehrambenih proizvoda 100 metara. U slobodno vrijeme gosti se mogu opustiti na terasi ili igrati biljar, a djeca se mogu zabaviti u kutku za igru. U hostelu se povremenu prikazuju filmovi.

Dobar izbor jest također i moderni Gothenburg mini hotel. Ovaj moderni mali hotel nudi odličan izbor budžet dvokrevetnih soba.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Gothenburgu
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2022-08-19Pratite nas:Aktualno:

Sardinija iz Trsta od 30 eura povratno

Podgorica iz Zagreba od 30 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratnoPovezano:

Malmo iz Zagreba za 10 eura povratno

Stockholm iz Banja Luke za 18 eura povratno

Stockholm iz Zadra za 24 eura povratno

Marseille iz Zagreba za 30 eura povratno

London za 30 eura povratno iz Zagreba

Pariz iz Zagreba za 34 eura povratno

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

Gozo

Malta: Sve što trebate znatiPogledajte još:

Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet


Gozo


Malta: Sve što trebate znati