Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


FlixBus iz Osijeka do Mađarske, Češke, Slovačke i Austrije

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Nakon nešto manje od dvije godine, kada je FlixBus prvi puta povezao Slavoniju i Baranju u svoju mrežu, širenje u regiji se nastavlja kako je i najavljeno danas na konferenciji za medije u Osijeku. Od 22. ožujka, Slavonija i Baranja su povezane s 4 nove europske države (Mađarska, Austrija, Češka i Slovačka) te 8 novih destinacija. Slavonija je tako postala značajan dio zelene mreže iz koje se sada može direktno putovati u 7 država i 20 destinacija direktno.

Zahvaljujući tome, Flixbus omogućava:

++ Iz Slavonije direktno do 4 nove države: Mađarska, Češka, Slovačka i Austrija

++ Izravno iz Osijeka na zračne luke: Budimpešta i Beč

++ FlixBus ovim povezivanjem potiče i turistički potencijal Slavonije i Baranje

++ FlixBus poslovni model uz regionalne autobusne partnere uspješno povezuje manje i veće destinacije

"Slavonija kao izuzetno važna raskrsnica puteva Istočne Europe, prilično je loše ili nikako bila povezana sa susjednim državama. Smatramo da ova regija ima izrazit turistički potencijal, a i Osijek je poznat kao studentski grad, grad mladih koji su željni povoljnih putovanja i istraživanja. Budimpešta, Beč, Prag, Bratislava, atraktivni su gradovi koje mladi žele posjetiti." - izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.


Konferenciji za medije prisustvovali su predstavnici Grada Osijeka, pročelnik za komunalno gospodarstvo gospodin Siniša Gregoran, predstavnica Županije Osječko-Baranjske, pročelnica za gospodarstvo, gospođa Ivana Katavić-Milardović, Generalni konzul Mađarske, gospodin Antonio De Blasio, direktor Divizije mreža Hrvatske Pošte, gospodin Mario Bebić te voditeljica marketing GPP-a, gospođa Sanja Mršo.

Pretraži najpovoljnije cijene za nove linije Flixbusa iz Osijeka

Jednoglasno je izraženo zadovoljstvo i podrška te želja za daljnjim povezivanjem i drugih gradova od značaja za ovu regiju kako u turističkom smislu tako i u smislu mobilnosti lokalnog stanovništva.

Jedna od najznačajnijih veza predstavlja ona s Mađarskom, što je na samoj konferenciji za medije potvrdio i podržao generalni konzul Mađarske, gospodin Antonio De Blasio.

Nedavno započetom suradnjom s Hrvatskom Poštom osigurat ćemo široku mrežu prodaje karata diljem Hrvatske, ali i postati dostupni građanima prilikom obavljanja njihovih svakodnevnih aktivnosti.

Integrirani prijevoz u vidu globalnog i lokalnog prijevoza u destinaciji, prepoznali su i u javnom gradskom prijevozu putnika, odnosno iz GPP tvrtke iz Osijeka s kojom je započela suradnja u prodaji karata, a nastavit će se u daljnjoj integraciji i povezivanju prijevoza putnika na duljim relacijama s onima u samoj destinaciji.

Direktno povezivanje sa zračnim lukama u Budimpešti i Beču, omogućit će i daljnju povezanost ne samo prema Europi, već i prema ostatku svijeta. Više o cijenama i frekvencijama polazaka iz Osijeka, može se saznati na web stranici FlixBusa ili putem besplatne mobilne aplikacije.


Booking.com

izvor: flixbus

objavljeno: 2018-04-25Aktualno:

Lisabon za 55 eura povratno iz Budimpešte

Malta iz Venecije od 20 eura povratno

Palma iz Pule za 60 eura povratno

Valencija iz Trsta za 29 eura povratno

Amsterdam iz Dalmacije za 60 eura povratnoPovezano:

Goli otok i Sv. Grgur

Dugi otok

Najljepše pješčane plaže Jadrana

Rijeka uvodi prigradsku željeznicu

NP Krka ograničio broj posjetitelja

Povoljnije vlakom na more

Vollo i Uber zajedno nude besplatnu vožnju

Flixbusom do Praga i Berlina izravno iz Zagreba

Nova linija flixbusa do Basela i Innsbrucka

Najljepša bajkovita sela

Oktoberfest

Zašto je super putovati sam

Oslo

LavovPogledajte još:

Najljepša bajkovita sela


Goli otok i Sv. Grgur


Oktoberfest


Zašto je super putovati sam


Oslo