Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Explore Norway pass za neograničene letove Norveškom

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Wideroe, norveška zrakoplovna tvrtka, posebnu kartu Explore Norway pass koja omogućuje neprekidno putovanje Norveškom u razdoblju od bilo koja dva tjedna između 1. srpnja i 31. kolovoza. Iako cijene ovoga paketa nisu nimalo niskotarifne koliko mogu biti cijene zrakoplovnih prijevoznika posljednjih godina, ukoliko se uzmu u obzir prosječne cijene u Norveškoj, posebno za putovanja na daleki sjever te zemlje, ova akcija mogla bi biti zanimljiva ljubiteljima Skandinavije i europskog sjevera.

Explore Norway pass podijelio je zemlju u tri zone, a po različitim cijenama:

- jedna zona: (3460 NOK / 2 663 kuna),
- dvije zone: (4070 NOK / 3 133 kuna)
- cijela Norveška (4680 NOK / 3 603 kuna).

Tri zone su: "Zona Južna Norveška", koje obuhvaćaju sva odredišta južno od Trondheima uključujući i Trondheim; "Zona Nordland" koja uključuje Trondheim, Nord-Trondelag, Nordland i letove do Tromsoa; i "Zone Finnmark" obuhvaća cijeli Finnmark i uključuje Sorkjosen i Tromso.


Ako ste spremni istražiti cijelu zemlju, ovaj zrakoplovni prijevoznik prometuje ukupno na 42 odredišta. Nakon što ste dobili pass, možete letjeti koliko god želite, ali ne više od četiri puta između istih parova gradova. Nakon prvog leta, možete promijeniti svoj itinerar, pa čak i rezervirati let do dva sata prije leta, ali postoji ograničena dostupnost na popularnim rutama. Ako putujete u zonu južne Norveške, uključen je u cijenu i međunarodni let povezan s Aberdeenom, Billundom, Kopenhagenom ili Gothenburgom, kao i letovi iz Hamburga, Londona i Münchena polazeći sredinom kolovoza.

Neke od atrakcija koje ovaj zrakoplovni prijevoznik ističe su Stavanger i Preikestolen, Anden i safari kitova, Alesund te Geirangerfjord i Trollstigen, Mo i Rana u samoj blizini Arktičkog kruga. Ako ovo zvuči kao idealan način za provesti svoj ljeto, onda se kupovina Norway Passa može činiti kao dobra ideja za planiranje budućeg putovanja.

Više detalja o mogućnostima sa popisom svih zračnih luka koje su uključene u akciju te vizualnim prikazom njihovih veza potražite OVDJE.

Do Norveške se najpovoljnije može doći izravnim letovima iz Budimpešte prema Bergenu i Stavangeru, pri čemu su dostupni letovi već za nekoliko desetaka eura. Pretražite najpovoljnije letove iz Budimpešte do Norveške.

Norveški nacionalni prijevoznik Norwegian nudi letove za nešto više od 120 eura povratno iz hrvatske zračne luke Rijeka do Osla. Također su po nešto višim cijenama dostupni letovi iz Zagreba, Pule i Splita do Osla.

Pretražite najpovoljnije letove iz Hrvatske do Norveške.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-05-15Aktualno:

Nikad čišći venecijanski kanali

Ograničenja putovanja zbog koronavirusa

Šri Lanka za 324 eura povratno iz Zagreba

Oman iz Zagreba za 179 eura povratno

Izrael uvodi 14-dnevnu karantenu za svePovezano:

Oslo

Bergen iz Beča za 33 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Povratno iz Pule do Osla za 34 eura

Brač dobiva planinarsku obilaznicu

Prosecco brda na listi UNESCO baštine

Uvode se online ulaznice za Plitvička jezera

Zelenortsko otočje: tamo gdje ljeto ne prestaje

Irački kurdistan

Černobil

Zelenortska Republika: potpuni vodič

Najljepši romantični izletiPogledajte još:

Zelenortsko otočje: tamo gdje ljeto ne prestaje


Irački kurdistan


Černobil


Zelenortska Republika: potpuni vodič


Najljepši romantični izleti