Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Easyjet ekspanzija prema Hrvatskoj u 2017. godini

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Kako sada stvari stoje, izgleda da će u 2017. godini Easyjet napraviti veliki korak naprijed prema letovima do naših zračnih luka na moru, što znači veliki broj povoljnih letova i za naše građane prema središtima Europe.

Kako navodi Avioradar.hr, britanski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik EasyJet (U2/EZY) u svom ljetnom redu letenja za 2017. godinu najavio je čak četiri nove linije za Dubrovnik.

Abecednim redoslijedom prva nova linija Dubrovnik - Basel u Švicarskoj će biti u prometu 2 puta tjedno, svake srijede i nedjelje od 2. srpnja do 3. rujna 2017. godine, pod oznakama švicarske tvrtke kćerke EasyJet Switzerland (DS/EZS).

Druga nova linija Dubrovnik - Belfast (zračna luka Aldergrove) u Sjevernoj Irskoj će biti u prometu također 2 puta tjedno, svakog utorka i nedjelje od 14. svibnja do 8. listopada 2017. godine.

Treća nova linija je Dubrovnik - Manchester u Engleskoj, sa dvije rotacije tjedno, svake srijede i subote, koja počinje s prometom od sredine ljetne sezone do kraja ljetnog reda letenja, odnosno od 22. srpnja do 28. listopada 2017. godine.

Četvrta nova linija je Dubrovnik - Napulj u Italiji sa najviše letova tjedno, odnoso 3 puta tjedno, svakog ponedjeljka, srijeda i subote, od 26. lipnja do 2. rujna 2017. godine.

Na linijama EasyJeta će letjeti zrakoplovi tipa Airbus A320 (na slici) i manji zrakoplov tipa Airbus A319.

Spomenimo kako Easyjetove letove posrednici često ne tretiraju kao niskotarifne letove, pa je moguće postići ponekad i značajne popuste kupovinom određenim karticama. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Sve pristojbe i takse uključene su u cijene letova. Easyjet dozvoljava ručnu prtljagu koja ne prelazi dimenzije 56x45x25 cm. Kilaža pri ručnoj prtljazi za letove Easyjeta nije važna. Predana prtljaga se naplaćuje.

 


Dvije nove linije od ovoga ljeta očekuju i Pulu. Nova linija Pula - Berlin (zračna luka Schönefeld) će biti u prometu 3 puta tjedno, svakog utorka, petka i subote od 27. lipnja do 2. rujna 2017. godine.

Druga nova linija Pula - Bristol će biti u prometu jednom tjedno, svake subote od 27. svibnja do 30. rujna 2017. godine. Na obje linije se očekuju zrakoplovi tipa Airbus A319.

Usprkos uvođenju dvaju novih linija EasyJet odustaje u ljetnom redu letenja 2017. godine od linije Pula - Toulouse, koja je bila otvorena ove godine i bila je u prometu 2x tjedno. Ova linija više nije u ponudi.

Međutim, u novom redu letenja EasyJet će uvesti i po prvi puta liniju za Zadar. Zadar će povezati sa zračnom lukom Malpensa u Milanu.

Linija Zadar - Milano imati će tri rotacije tjedno, svakog utorka, četvrtka i nedjelje će povezivati ova dva grada od 27. lipnja do 3. rujna 2017. godine. Na liniji se očekuje zrakoplov tipa Airbus A319. Zadar je četvrto odredište EasyJeta u Hrvatskoj, pored Dubrovnika, Pule i Splita. Zadar i Milano još nisu bili povezani redovnom linijom, iz Milana u Zadar do sada su dolazile samo charter linije.

Pretražite najpovoljnije letove iz Hrvatske u 2017. godini
Booking.com

izvor: avioradar.hr

objavljeno: 2016-12-16Aktualno:

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Sejšeli iz Venecije od 367 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Zagreb - Split za 120 kuna vlakomPovezano:

otok Susak

Senj

Trakošćan dvorac

Zagreb - Split za 120 kuna vlakom

Bijele i Samarske stijene postaju dio NP Risnjak

Do Suska i Malog Lošinja brodom iz Trsta?

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Istanbul iz Graza za 98 eura povratno

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmor

Venecija

Najljepša jezera EuropePogledajte još:

otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor


Venecija