Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Dubrovnik iz Zagreba za samo 538 kuna zrakoplovom

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Croatia Airlines, nacionalni prijevoznik nudi prilično povoljne povratne letove iz Zagreba do Dubrovnika, pri čemu je moguće doći do samoga juga Hrvatske za samo 538 kuna za povratni let. Time je moguće u tek oko 45 minuta leta stići do našeg prekrasnog južnodalmatinskog bisera po zaista atraktivnoj cijeni. Ponekada je moguće putovati i povoljnije koristeći razne posrednike. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es, rumbo.pt i edreams.es stranice potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

27. 06. - 04. 07.

04. 07. - 11. 07.

13. 07. - 20. 07.

01. 08. - 20. 08.

15. 08. - 22. 08.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume kao i kombinacije povratnih letova u drugom smjeru, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te jedan komad prtljage / max. 23 kg / max. zbroj dimenzija 158 cm


Dubrovnik je nedvojbeno najpopularnija turistička destinacija u Republici Hrvatskoj koja svake godine privlači milijune turista iz cijeloga svijeta te zahvaljujući ovim povoljnim letovima i domaći putnici mogu jednostavno i brzo doći do Dubrovnika. Osim toga, ovi letovi pružaju odličnu prigodu za istraživanje okolice Dubrovnika, posebice južnih otoka, Pelješca i drugih prekrasnih dijelova samoga juga lijepe naše.

Smještaj

Smještaj u Dubrovniku je veoma skup, zahvaljujući velikoj potražnji i velikoj platežnoj moći gostiju.

Youth hostel Dubrovnik privlači veliki broj posjetitelja iz cijele Europe, a odlikuje se veoma dobrim cijenama. Omladinski hostel Dubrovnik nudi besplatni bežični pristup internetu i zajedničku čajnu kuhinju s mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i štednjakom. Udaljen je 650 metara od plaže i 1,2 km od Straduna. U susjedstvu je dostupan bar, dok je stajalište gradskog autobusa udaljeno svega 150 metara. U spavaonicama su dostupni ormar, radni stol i noćna svjetiljka uz svaki ležaj. Gosti se mogu opustiti na zajedničkoj namještenoj terasi. Omladinski hostel Dubrovnik smješten je 200 metara od parka s dječjim igralištem, košarkaškim igralištem i malenom stazom za vožnju na dasci. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda i pizzerija udaljene su 300 metara, dok je usluga pranja rublja dostupna na udaljenosti od 400 metara. Glavni autobusni kolodvor i Trajektna luka nalaze se na oko 1,5 km od hostela. .

Nešto skuplji, ali veoma kvalitetno uređen je Hostel 365 For U koji se nalazi na 1,5 km od stare jezgre Dubrovnika i 500 metara od uvale Lapad, a nudi klimatizirani smještaj. U cijelom je objektu dostupan besplatni WiFi. Sve moderno namještene jedinice zvučno su izolirane te uključuju ormar i prostor za sjedenje. Zajedničke kupaonice sadrže tuš. Na raspolaganju su recepcija otvorena 24 sata dnevno, ormarići na zaključavanje i zajednički salon s TV-om sa satelitskim programima. U blizini hostela 365 For U nalaze se razni restorani, kafići i trgovine. Onofrijeva fontana i franjevački samostan Dubrovnik udaljeni su 1,6 km od hostela 365 For U. Zračna luka Dubrovnik nalazi se na 17 km od hostela 365 For U.

Za ostale smještajne kapacitete i trenutne akcije na cijeni smještaja pretražite najpovoljniji smještaj u Dubrovniku

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.
Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-06-17Aktualno:

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Sarajevo otvara žičaru na Trebević

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratno

Indija iz Beograda za 326 eura povratnoPovezano:

Senj

Trakošćan dvorac

Najeftinija putovanja vlakom

Zagreb - Split za 100 kuna vlakom

Vlakom Putevima Slave Raškaj do Ozlja

Vollo i Uber zajedno nude besplatnu vožnju

Krf iz Trevisa za 26 eura povratno

Zakinthos iz Venecije za 79 eura povratno

Ibiza iz Trevisa za 20 eura povratno

Najljepša jezera Europe

Planinarenje - vodič za početnike

Top deset Portugala

Potsdam

BratislavaPogledajte još:

Najljepša jezera Europe


Senj


Planinarenje - vodič za početnike


Top deset Portugala


Trakošćan dvorac