Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Cipar za 30 eura povratno iz Beča

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Wizzair, niskotarifni prijevoznik sa veoma razgranatom mrežom letova unutar cijele Europe, trenutno nudi povoljne letove iz Beča do Larnace na Cipru. Letovi su dostupni tijekom druge polovice ožujka zahvaljujući čemu je moguće veoma povoljno pobjeći u toplije i sunčanije krajeve te uraniti s ljetom. Cipar je najtoplija država Europske Unije.

Cipar je jedna od najljepših DESTINACIJA ZA ZIMSKO SUNCE

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

20. 03. - 01. 04.

23. 03. - 01. 04.

13. 04. - 27. 04.

U cijenu letova uključene su sve takse i pristojbe. Druge datume povoljnih letova možete provjeriti OVDJE. Karte su u ograničenim količinama.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Do Beča se može najjednostavnije iz Hrvatske doći sa postojećim svakodnevnim linijama iz Zagreba po relativno povoljnim cijenama. Karte se mogu kupiti na stranicama autobusnog kolodvora Zagreb. Ukoliko kupujete povratnu kartu, vodite računa o prijevozniku, jer karte vrijede samo za iste prijevoznike. Također je veoma dobra opcija Flixbus autobus koji je dostupan često po cijenama od samo 69 kuna po smjeru. 

Flixbus nudi izravne autobusne linije iz Zagreba do zračne luke u Beču za samo 138 kuna!

Do zračne luke možete iz središta grada doći najpovoljnije linijom S-bahn S7 po cijeni od 2.40 eura po smjeru. Vlakovi voze oko pola sata i kreću svakih pola sata od 5:00 ujutro do ponoći. 

Također možete iskoristiti i GoOpti prijevoz od Zagreba izravno do bečke zračne luke. 

Prema tome, cijena povratnog putovanja od Zagreba do Cipra iznosi:
- autobus Zagreb - Beč Zračna luka (280 kn)
- let Beč - Larnaca (30 eur)
UKUPNO: 503 kuna


Cipar je otočna država u Sredozemnom moru te najtoplija država u Europskoj Uniji, uslijed čega je već od ranog proljeća moguće uživati u toplom ljetnom vremenu i suncu. Cipar je inače najtopliji otok Sredozemlja, a s oko 340 sunčanih dana godišnje, ovo je najsunčanija zemlja u ovom dijelu svijeta. Klimatske odlike nisu iste na svim dijelovima otoka. U unutrašnjosti je, te s povećanjem nadmorske visine ta sredozemna klima nešto izmjenjena, iako se radi o malom prostoru. Glavni čimbenik klime koji uzrokuje ove izmjene je pravac pružanja planina Troodos i Başparmak, koji idu paralelno s obalom te zatvaraju unutrašnjost otoka. Posljedica toga je da unutrašnjost ima toplija ljeta, hladnije zime, te manju količinu oborina od priobalja.

Ukoliko želite istražiti Cipar svojim vozilom, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car na Cipru

Smještaj

Tijekom proljeća na Cipru je moguće pronaći hotelski i hostelski smještaj za manje od 100 kuna po noćenju, što predstavlja odličnu priliku za uranjeno proljetno ljetovanje po veoma povoljnim cijenama.

Odličan izbor za jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu na Cipru jest Bella Rosa, sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama, restoranom, bazenom i raznim drugim pratećim sadržajima, neposredno uz more.

Pretražite najpovoljniji smještaj na Cipru

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta koje nudi airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2020-01-01Aktualno:

Varšava iz Zagreba za 72 eura povratno

Trending hgss70 - izložba tweetova HGSS-a

Porto iz Budimpešte za 30 eura povratno

Poznanj iz Zadra za 57 eura povratno

Barcelona iz Zagreba za 88 eura povratnoPovezano:

Cipar iz Beograda za 42 eura povratno

Cipar iz Budimpešte za 30 eura povratno

Jesen na Cipru za 81 euro iz Zagreba

Porto iz Budimpešte za 30 eura povratno

Algarve iz Beča za 24 eura povratno

Cipar iz Beograda za 42 eura povratno

Grobničke Alpe

otok Biševo

Zavratnica

Opatijska rivijera

Grčki otoci za povoljan odmorPogledajte još:

Grobničke Alpe


otok Biševo


Zavratnica


Opatijska rivijera


Grčki otoci za povoljan odmor