Portal za samostalna putovanja i backpacking

Brindisi iz Zagreba za 15 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair, najpoznatiji niskotarifni prijevoznik trenutno nudi izvrsne cijene za povratne letove tijekom ljetne sezone iz Zagreba do Brindisija, grada na samom jugu talijanske "čižme" i pokrajine Apulije. Zahvaljujući povoljnim letovima sam jug Italije je dostupan po iznimno povoljnoj cijeni za putnike iz cijele Hrvatske i okolice.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

20. 07. - 24. 07.

27. 07. - 31. 07.

Letove je moguće kombinirati. Povoljni letovi su dostupni i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te komad ručne prtljage dimenzija 40 x 20 x 25cm te dozvoljene težine do 8 kg. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.

Booking.com

Brindisi je grad u regiji Apulija u južnoj Italiji, glavni grad pokrajine Brindisi, na obali Jadranskog mora. Povijesno gledano, grad je igrao važnu ulogu u trgovini i kulturi, zbog svog strateškog položaja na talijanskom poluotoku i prirodne luke na Jadranskom moru. Grad ostaje glavna luka za trgovinu s Grčkom i Bliskim istokom. Njegove industrije uključuju poljoprivredu, kemijske radove i proizvodnju električne energije. Izvan grada, mogućnosti za istraživanje samog juga Italije su nepregledne. Smještena u "peti" južne Italije, regija Apulija poznata je po svojim povijesnim gradovima, UNESCO-ovim lokalitetima, jedinstvenoj mediteranskoj ruralnoj kulturi i tradiciji, raznolikim krajolicima, izvrsnoj hrani, i čak osamsto kilometara obale s brojnim plažama i vidikovcima. Bistra morska voda zapljuskuje stjenovite plaže i u kontrastu je s dramatičnim stjenovitim obalama okrunjenim svjetionicima.

Za istražiti cijeli otok odličan izbor je i najam automobila. Pretražite ponudu najpovoljnijeg rent-a-cara u Brindisiju.   

Preporučujemo Vam istraživanje rimskih tragova u Brindisiju.

Tijekom zimskog razdoblja smještaj u Apuliji postaje povoljniji nego tijekom ostatka godine, uslijed manjeg interesa turista. Ipak tijekom ljeta cijene idu značajno gore. S obzirom na povremena otkazivanja letova i promjene termina kod Ryanaira, preporučujemo ne rezervirati smještaj više od dva tjedna prije leta (ili imati opciju otkazivanja smještaja barem do dva tjedna prije dolaska).

Preporučujemo B&B La Nassa s povoljnim cijenama smještaja i dobrim doručkom.

Pretražite najpovoljniji smještaj u Brindisiju.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2022-07-05Pratite nas:Aktualno:

Lanzarote iz Zagreba od 93 eura povratno

Egipat iz Venecije za 80 eura povratno

Madeira iz Zagreba za 69 eura povratno

Oslo iz Zagreba za 19 eura povratno

Cipar iz Zagreba za 28 eura povratnoPovezano:

Kako jeftino istražiti Veneciju

Venecija

Verona

Rim iz Zagreba za 24 eura povratno

Besplatno po Trstu, Udinama i okolici

Sardinija iz Trsta za 18 eura povratno

Cipar iz Zagreba za 28 eura povratno

Algarve iz Beča za 44 eura povratno

Sardinija iz Trsta za 18 eura povratno

Kirgistan: pustolovna tura

Zima u Tatrama

Najbolja adventska putovanja

Najljepše planinarske staze Madeire

Kako najjeftinije istražiti ParizPogledajte još:

Kirgistan: pustolovna tura


Zima u Tatrama


Najbolja adventska putovanja


Najljepše planinarske staze Madeire


Kako najjeftinije istražiti Pariz