Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:




Fotografije:



Video:



Mali trikovi:


Ryanair do Bremena iz Zadra od ljeta

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Ryanair uvodi novu liniju iz Zadra prema Bremenu čime će ovaj niskotarifni prijevoznik ponovno povezivati Hrvatsku sa sjevernom Njemačkom, nakon što je posljednjih godina ukinut određen broj letova uključujući i spomenutu liniju. Kako javlja avioradar.hr, irski Ryanair uvodi liniju Zadar - Bremen, koja nije potpuno nova, nego se zapravo vraća u promet. Istu liniju Ryanair operirao 2010. godine, pa je bila ukinuta.

Vraća se u promet od 2. srpnja do 31. kolovoza 2018. godine sa dva leta tjedno, svakog ponedjeljka i petka. Ovo će biti 6 linija Ryanaira iz Zadra za Njemačku i jedina linija iz Bremena na sjeverozapadu Njemačke prema nekom odredištu u Hrvatskoj. Ryanair operira sve svoje linije sa zrakoplovima tipa Boeing 737-800

Cijene letova i dostupne mogućnosti za putovanja od Zadra do Bremena možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Bremen je grad na sjeverozapadu Njemačke i istovremeno upravno središte najmanje savezne pokrajine Bremen. Nije popularno turističko odredište kao drugi gradovi u Njemačkoj, no unatoč tome itekako ima što za ponuditi svojim posjetiteljima, a isto tako je i odlično polazište za istraživanje sjeverozapadne Njemačke.

Većina turističkih znamenitosti nalazi se u Starom gradu (Altstadt) koji je zaštićen od UNESO-a, a kojeg čini ovalni prostor okružen rijekom Weser na jugozapadu, te Wallgrabenom, bivšim opkopom srednjovjekovnih gradskih zidina, na sjeveroistoku. Najstariji dio Altstadat je na jugoistoku, počevši od Tržišnog trga (Marktplatz), a završava u četvrti Schnoor. Marktplatzom dominiraju bogate fasade Vijećnice. U blizini ulaza u Ratskeller je brončana skulptura "Bremenski glazbenici" (Die Stadtmusikanten) Gerharda Marcksa iz 1953. god., koji portretira magarca, psa, mačku i pijetla iz basne braće Grimm.

Za smještaj pretražite najpovoljniji smještaj u Bremenu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.




Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-12-21



Aktualno:

Lisabon za 55 eura povratno iz Budimpešte

Malta iz Venecije od 20 eura povratno

Palma iz Pule za 60 eura povratno

Valencija iz Trsta za 29 eura povratno

Amsterdam iz Dalmacije za 60 eura povratno



Povezano:

Oktoberfest

Potsdam

Berlin

Berlin za 20 eura povratno iz Rijeke

Frankfurt iz Pule za 20 eura povratno

Berlin za 64 eura povratno iz Zagreba

Lisabon za 55 eura povratno iz Budimpešte

Malta iz Venecije od 20 eura povratno

Palma iz Pule za 60 eura povratno

Najljepša bajkovita sela

Goli otok i Sv. Grgur

Zašto je super putovati sam

Oslo

Dugi otok



Pogledajte još:

Najljepša bajkovita sela


Goli otok i Sv. Grgur


Oktoberfest


Zašto je super putovati sam


Oslo