Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Berlin za 64 eura povratno iz Zagreba

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Germanwings trenutno nudi letove iz Zagreba do Berlina povratno po cijeni od samo 64 eura za letove tijekom jeseni čime se ovaj zanimljiv grad i središte Njemačke približava svim našim putnicima. Povoljni letovi po tek nešto višim cijenama dostupni su za čitav niz drugih datuma. Ponekada su putem raznih posrednika te karte dostupne i povoljnije. Kako kupiti povoljnije karte putem rumbo.es posrednika pročitajte u našem vodiču Kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su:

12. 10. - 17. 10.

19. 10. - 24. 10.

19. 10. - 26. 10.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.


Berlin je jedan od najpoznatijih i najposjećenijih gradova svijeta. Smjestio se uz tok rijeke Spree te je stoljećima prijestolnica njemačkog naroda. Često ga se naziva i velikim gradilištem, jer se neprestano gradi, obnvalja i stalno dobiva novo, sve atraktivnije lice.

Pročitajte i naš VODIČ KROZ BERLIN 

Tegel zračna luka do koje se odvijaju navedeni letovi glavna je međunarodna zračna luka u Berlinu dok se ne otvori nova zračna luka koja je trenutno u izgradnji.  

Zračna luka je odlično povezana sa središtem Berlina i raznim drugim dijelovima grada putem autobusnih linija. Popis linija i odredišta do kojih se može doći u samome Berlinu sa zračne luke autobusima potražite OVDJE. Cijena karte (potrebna je ABC karta neovisno o vrstu prijevoza) iznosi 3.2 eura po smjeru. 

Smještaj 

Smještaj je u Berlinu relativno jeftin za njemačke pojmove, iako često nažalost cijena ne prati kvalitetu. Tako se mogu pronaći kreveti u hostelima već od nekoliko eura na dalje, no često su uvjeti u hotelima na daleko manjoj razini nego primjerice u Poljskoj (iako bi se očekivalo obratno).

slika1

City hostel Berlin jedan je od najboljih izbora za smještaj u gradu. Ovaj moderni hostel smješten je u središnjem berlinskom predjelu Mitte, a u sklopu objekta gostima su na raspolaganju besplatni WiFi i bogat doručak. Postaja podzemne željeznice Mohrenstraße udaljena je 50 metara. Sve su sobe i spavaonice hostela Cityhostel Berlin svijetle i jednostavno uređene, a imaju radni stol i posteljinu. Pojedine smještajne jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, a dostupne su i zajedničke kupaonice.

Ostale povoljne smještaje u Berlinu te trenutne akcije i popuste na smještaj potražite pomoću naše tražilice smještajnih kapaciteta u Berlinu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2018-04-06Aktualno:

Mikonos iz Bologne za 48 eura povratno

Maroko iz Trevisa za 66 eura povratno

Dublin iz Beča za 40 eura povratno

London iz Zadra za 40 eura povratno

Barcelona iz Venecije za 41 euro povratnoPovezano:

Potsdam

Oktoberfest

Berlin

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Frankfurt iz Pule za 20 eura povratno

Berlin za 35 eura iz Zadra povratno

Dublin iz Beča za 40 eura povratno

London iz Zadra za 40 eura povratno

Kopenhagen iz Budimpešte za 34 eura povratno

Primošten

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmorPogledajte još:

Primošten


otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor