Portal za samostalna putovanja i backpacking

Barcelona iz Trsta za 41 euro povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Barcelona je grad koji privlači podjednako tijekom svake sezone, a tijekom jeseni u gradu su i dalje veoma ugodne temperature pa su stoga izravni i povoljni letovi po veoma povoljnim cijenama iz nama veoma bliskog Trsta odlična vijest.

Povoljni letovi po navedenim cijenama za sada su dostupni:

20. 11. - 24. 11.

01. 12. - 08. 12.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, a cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE

U cijenu karte uključene su sve pristojbe te dva komada ručne prtljage, veći komad dimenzija 55x40x20 cm te dozvoljene težine do 10 kg te još jedna ručna torbica pogodna za dokumente ili laptop dimenzija 35x20x20 cm. Ostala prtljaga dodatno se naplaćuje.


Od Zagreba do zračne luke Trieste Friuli moguće je stići autobusom Flixbusa na relaciji Zagreb - Trst zračna luka, pri čemu su cijene karata dostupne već od 12 eura po smjeru.

Ukoliko krećete iz Rijeke, izravne linije autobusa iz Rijeke do Zračne luke Friuli od Trsta dostupne su već za 8 eura. Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do Trsta po cijenama već od 17 eura.

Do zračne luke Ronchi dei Legionari u Trstu možete stići sa glavnog kolodvora u Trstu lokalnom autobusnom linijom pri čemu je cijena jednosmjernog putovanja 4 eura.

Putovanje traje nešto manje od sat vremena, a polasci su u prosjeku svakih pola sata tijekom radnog dana, odnosno svakih sat vremena tijekom vikenda. Detaljni vozni red potražite OVDJE.

Prema tome, cijena povratnog putovanja od Zagreba ili Rijeke do Barcelone iznosi već od:
- autobus Zagreb - Trst zračna luka: 24 eur
- let Trst - Barcelona: 40 eur
UKUPNO: 64 eura

Barcelona je glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj. Također je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi te najveći grad na Sredozemnom moru. Barcelona je danas važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom. Nakon Pariza, Londona i Rima, Barcelona je četvrti grad po posjećenosti u Europi, te je, s 5 milijuna turista godišnje, najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj.

Pročitajte naš vodič kroz Barcelonu

Pogledajte našu galeriju fotografija iz Barcelone na Facebooku ili Flickru.

Smještaj

Smještajnih kapaciteta u Barceloni ima napretek. Toliko da je gradska uprava čak zabranila na neko vrijeme otvaranje novih kapaciteta kako bi smanjili opterećenje grada turistima i primorali postojeće na povećanje cijena. Ipak povoljnih a dobrih hostela ima koliko Vam srce poželi.

Preporučujemo hostel Box Gaudi gdje se može dobiti krevet u zajedničkoj spavaonici sa doručkom već za 10 eura. Također ima svoj vlastiti kafić i nalazi se u blizini parka Guell.

Ukoliko Vam je važno biti blizu središta grada, preporučujemo po sličnim cijenama Hostal Eixample.

Ako želite privatnost, te stoga želite odvojene sobe, preporučujemo povoljne dvokrevetne sobe u Diagonal house u blizini centra. Dostupne su već za 230 kuna.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2023-10-05Pratite nas:Aktualno:

Krf iz Zagreba za 30 eura povratno

Rim iz Hrvatske za 26 eura povratno

Sofija iz Zagreba za 27 eura povratno

Marseille iz Zadra za 28 eura povratno

Sardinija iz Trsta od 30 eura povratnoPovezano:

San Sebastian

Bilbao - srce Baskije

Barcelona

Fuertaventura iz Beča za 80 eura povratno

Jeftino vlakom po Španjolskoj

Lanzarote iz Zagreba od 93 eura povratno

Rim iz Hrvatske za 26 eura povratno

Malta iz Zagreba za 32 eura povratno

Oslo iz Zagreba za 30 eura povratno

Risnjak

Dresden

Krakov

Najbolje u 2024. prema Lonely planet

GozoPogledajte još:

Risnjak


Dresden


Krakov


Najbolje u 2024. prema Lonely planet


Gozo