Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Amsterdam iz Ljubljane za 70 eura povratno

 
     

 

Nizozemski niskotarifni prijevoznik Transavia otvorio je novu liniju te nudi povoljne karte iz Ljubljane prema Amsterdamu po cijeni od samo 70 eura povratno. Ponekad je moguće dobiti i povoljnije karte, putem posrednika kao što su rumbo.es ili rumbo.pt. Kako ostvariti popust prilikom kupovine karata putem Rumbo.es stranice ili sličnih posrednika potražite u našem vodiču kako letjeti još povoljnije.

Povoljni letovi mogu se pronaći za datume:

07. 11. - 14. 11.

06. 11. - 13. 11.

14. 11. - 16. 11.

26. 11. - 30. 11.

03. 12. - 10. 12.

U cijenu karata su uključene sve takse i pristojbe. Podsjetimo, Transavia dozvoljava ručnu prtljagu koja ne prelazi dimenzije 56x45x25 cm. Predana prtljaga se naplaćuje.


Od Zagreba do zračne luke Jože Pučnik Brnik pokraj Ljubljane moguće je stići autobusom. Svakodnevno je Zagreb tri puta povezan sa Ljubljanom autobusnim linijama Flixbusa po cijeni od 9 eura po smjeru. Po istoj cijeni, jednom dnevno Rijeka je također povezana sa Ljubljanom. Vozni red i karte potražite u nastavku: 

Zagreb - Ljubljana od 9 eura (Flixbus)


Rijeka - Ljubljana od 9 eura (Flixbus)

Sa autobusnog kolodvora u Ljubljani vozi autobus izravno do zračne luke Ljubljana Brnik po cijeni od 4.10 eura. Vozni red i karte potražite na stranicama AP Ljubljana.

Isto tako, preporučujemo Vam GoOpti prijevoz od Zagreba do zračne luke Brnik po cijenama već od 149 kuna po smjeru.  

Sa zračne luke Amsterdam do centra grada najjednostavnije je stići vlakom, po cijeni od 3.90 eura (ukoliko kupujete karte iz žutih automata za karte) odnosno 4.50 eura ukoliko ih kupujete na blagajnama.

Prema tome cijena povratnog putovanja od Ljubljane do Amsterdama iznosi već od:
- autobus Zagreb (Rijeka) - Ljubljana (18 eur)
- prijevoz do zračne luke (8.20 eur)
- let Ljubljana - Amsterdam (70 eur)
UKUPNO: 715 kuna

Tijekom jesenjih mjeseci dostupni su povoljni letovi iz Zagreba prema Amsterdamu. Provjerite cijene i mogućnosti za letove od Zagreba do Amsterdama.

Do Amsterdama se također tijekom ljetne sezone letenja može doći povoljno i kombiniranjem sa okolnim zračnim lukama među kojima se ističe zračna luka Bruxelles Charleoi. Ryanair povezuje ovu zračnu luku sa Pulom i Zadrom te veoma često stavlja na tržište povoljne karte za navedene relacije. Iako je ova zračna luka dalje od Amsterdama, cijena putovanja veoma često ispada jeftinija.

Bruxelles city shuttle nudi putovanje do centra Bruxellesa po cijeni od 17 eura po smjeru. Međutim, kupite li karte unaprijed putem interneta, njihova cijena počinje već od 5 eura po smjeru. Karte možete kupiti OVDJE. Zatim kupite što ranije karte za eurolines autobus do Amsterdama, čije se cijene kreću već od 8 eura po smjeru. Kupujete ih na stranicama belgijskog eurolinesa OVDJE. Prema tome, cijena putovanja od Bruxelles Charleoi zračne luke do Amsterdama iznosi već od 13 eura.Smještaj

Smještaj u Amsterdamu ovisi o potražnji, te stoga u ljetnim mjesecima cijene mogu ići značajno gore, dok su zimi nešto manje. Također cijene variraju ovisno o tome putuje se li tijekom vikenda ili tijekom tjedna. Zimi je moguće naći i povoljnije smještaje, no prosječno je cijena smještaja kao navedena.

Potražite najpovoljniji smještaj u Amsterdamu

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta u gradu koje nudi airbnb. Amsterdam ima jednu od najraširenijih Airbnb baza.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-09-11Aktualno:

Krakow iz Venecije za 22 eura povratno

Advent na Cipru za 42 eura iz Beograda povratno

Novi povoljni letovi do Frankfurta iz Hrvatske

J. Koreja iz Venecije za 370 eura povratno

Azerbejdžan iz Budimpešte za 98 eura povratnoPovezano:

Amsterdam

Amsterdam iz Dubrovnika za 70 eura povratno

Amsterdam iz Dalmacije za 60 eura povratno

Iz Splita do Amsterdama za 64 eura

Krakow iz Venecije za 22 eura povratno

Advent na Cipru za 42 eura iz Beograda povratno

Novi povoljni letovi do Frankfurta iz Hrvatske

Kajakom na more

Silba: otok plaža i pješaka

Beograd

Poljska

Trakošćan dvoracPogledajte još:

Kajakom na more


Silba: otok plaža i pješaka


Beograd


Poljska


Trakošćan dvoracPovoljno autobusom: