Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Megabusom već za 1 euro

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Megabus, jedan o vodećih europskih autobusnih prijevoznika nudi veoma povoljne autobusne karte tijekom zime i ranog proljeća diljem Europe, pa je tako moguće pronaći karte već za 1 euro od Venecije do Napolija ili Rima, a dostupne su i razne druge zanimljive akcije.

Zahvaljujući povoljnim kartama, koje je ipak potrebno kupiti znatno unaprijed jer su karte u ograničenim količinama, moguće je putovati kroz Italiju za tek 1 euro po relaciji, pri čemu je nama najbliže polazište Venecija. Isto tako moguće je putovati po veoma povoljnim cijenama i mnogo dalje, pa su trenutno primjerice dostupne karte iz Milana za Pariz za samo 1 euro, kao i karte iz Minhena za Berlin po cijeni od 1 euro itd.

Britanski Megabus nakon što je u potpunosti osvojio tržište Velike Britanije i proširio se na SAD, sve se više širi i ostatkom Europe, te je tako došao u samu blizinu Hrvatske, do Italije. S obzirom na pojavu konkurentnog Flixbusa, o čijim akcijskim kartama smo pisali OVDJE, Megabus održava relativno niske cijene sa povremenim ultrapovoljnim kartama. Time se proširuju mogućnosti povoljnog putovanja kroz Italiju, kojom se relativno povoljno također može putovati i vlakom o čemu možete više pročitati u našem vodiču kako putovati povoljno VLAKOM KROZ ITALIJU.


Megabus uglavnom prodaje povoljne karte u veoma ograničenim količinama i nekoliko mjeseci unaprijed, pa je stoga potrebno planirati uvelike unaprijed putovanje ukoliko se žele tako povoljne karte. Ipak dostupan je relativno veći broj karata po također pristupačnim cijenama, već od 5 eura na dalje.

Megabus je tvrtka koja je započela sa svojim radom na području Velike Britanije 2003. godine, a postala je popularna akcijskim cijenama autobusnih karata od samo jednu funtu. Istu tu praksu nastavili su i do danas, čime omogućavaju povoljna putovanja kroz Irsku, Veliku Britaniju, Belgiju, Luksemburg, Francusku, Nizozemsku, Njemačku te kao najnoviju destinaciju Italiju.

Destinacije koje donosi Megabus od ovoga ljeta u Italiji su: Bologna, Venecija, Firenza, Genova, La Spezia, Milano, Verona, Siena, Pisa, Rim i Napoli. Više informacija potražite na stranicama Megabusa.

Za smještaj na putovanjima preporučujemo Vam potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta koje nudi sve brže rastući servis Airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2016-02-01Aktualno:

Island iz Budimpešte za 97 eura povratno

Mallorca za 39 eura povratno iz Graza

Sarajevo otvara žičaru na Trebević

Amsterdam iz Zagreba za 899 kuna povratno

Indija iz Beograda za 326 eura povratnoPovezano:

Najljepša jezera Europe

Planinarenje - vodič za početnike

Karnevali koje morate posjetiti

Više prtljage sa Ryanairom

Wizzair nudi 20% popusta

Velika tura božićnim sajmovima za 609 kuna

Vollo i Uber zajedno nude besplatnu vožnju

Flixbusom do Praga i Berlina izravno iz Zagreba

Nova linija flixbusa do Basela i Innsbrucka

Senj

Top deset Portugala

Trakošćan dvorac

Potsdam

BratislavaPogledajte još:

Najljepša jezera Europe


Senj


Planinarenje - vodič za početnike


Top deset Portugala


Trakošćan dvorac