Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Megabusom već za 1 euro

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Megabus, jedan o vodećih europskih autobusnih prijevoznika nudi veoma povoljne autobusne karte tijekom zime i ranog proljeća diljem Europe, pa je tako moguće pronaći karte već za 1 euro od Venecije do Napolija ili Rima, a dostupne su i razne druge zanimljive akcije.

Zahvaljujući povoljnim kartama, koje je ipak potrebno kupiti znatno unaprijed jer su karte u ograničenim količinama, moguće je putovati kroz Italiju za tek 1 euro po relaciji, pri čemu je nama najbliže polazište Venecija. Isto tako moguće je putovati po veoma povoljnim cijenama i mnogo dalje, pa su trenutno primjerice dostupne karte iz Milana za Pariz za samo 1 euro, kao i karte iz Minhena za Berlin po cijeni od 1 euro itd.

Britanski Megabus nakon što je u potpunosti osvojio tržište Velike Britanije i proširio se na SAD, sve se više širi i ostatkom Europe, te je tako došao u samu blizinu Hrvatske, do Italije. S obzirom na pojavu konkurentnog Flixbusa, o čijim akcijskim kartama smo pisali OVDJE, Megabus održava relativno niske cijene sa povremenim ultrapovoljnim kartama. Time se proširuju mogućnosti povoljnog putovanja kroz Italiju, kojom se relativno povoljno također može putovati i vlakom o čemu možete više pročitati u našem vodiču kako putovati povoljno VLAKOM KROZ ITALIJU.


Megabus uglavnom prodaje povoljne karte u veoma ograničenim količinama i nekoliko mjeseci unaprijed, pa je stoga potrebno planirati uvelike unaprijed putovanje ukoliko se žele tako povoljne karte. Ipak dostupan je relativno veći broj karata po također pristupačnim cijenama, već od 5 eura na dalje.

Megabus je tvrtka koja je započela sa svojim radom na području Velike Britanije 2003. godine, a postala je popularna akcijskim cijenama autobusnih karata od samo jednu funtu. Istu tu praksu nastavili su i do danas, čime omogućavaju povoljna putovanja kroz Irsku, Veliku Britaniju, Belgiju, Luksemburg, Francusku, Nizozemsku, Njemačku te kao najnoviju destinaciju Italiju.

Destinacije koje donosi Megabus od ovoga ljeta u Italiji su: Bologna, Venecija, Firenza, Genova, La Spezia, Milano, Verona, Siena, Pisa, Rim i Napoli. Više informacija potražite na stranicama Megabusa.

Za smještaj na putovanjima preporučujemo Vam potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta koje nudi sve brže rastući servis Airbnb. Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.

Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2016-02-01Aktualno:

Skopje iz Zagreba za 658 kuna povratno

Maroko iz Venecije za 68 eura povratno

Kuba iz Milana za 390 eura povratno

Brazil iz Milana za samo 360 eura povratno

Malmo iz Budimpešte za 20 eura povratnoPovezano:

Najljepši prirodni lukovi

Karnevali koje morate posjetiti

Najbolje zemlje za posjetiti u 2017. godini

Wizzair nudi 20% popusta

Velika tura božićnim sajmovima za 609 kuna

Wizzair akcija: 50% povoljnija druga karta

Vollo i Uber zajedno nude besplatnu vožnju

Flixbusom do Praga i Berlina izravno iz Zagreba

Nova linija flixbusa do Basela i Innsbrucka

Trakošćan dvorac

otok Susak

otok Cres

Berlin

Najljepše staze uz hrvatske rijekePogledajte još:

Trakošćan dvorac


otok Susak


otok Cres


Berlin


Najljepše staze uz hrvatske rijekePovoljno autobusom: