Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Šri Lanka iz Beograda za 313 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Fly Dubai, niskotarifni prijevoznik iz UAE nudi relativno povoljne cijene povratnih letova do glavnog grada Šri Lanke, Colombo iz Beograda i to po cijeni već od 313 eura za povratni let. Let predviđa presjedanje u zračnoj luci Dubai, a za određene datume predviđeno je i duže čekanje pri čemu je moguće iskoristiti dan za kratki izlet u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, s obzirom da hrvatskim građanima više nije potrebna viza za Emirate. Karte su dostupne tijekom svibnja.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

09. 05. - 18. 05.

13. 05. - 23. 05.

16. 05. - 31. 05.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, također moguće je i kombinirati datume. Cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe, komad predane prtljage do 30 kilograma te ručna prtljaga, dimenzija 55x40x20 cm.


Do Beograda se svakodnevno može doći iz Zagreba izravnom željezničkom linijom sa dnevnim i noćnim vlakom sa glavnog zagrebačkog kolodvora. Cijena jednosmjerne karte jest 175 kuna, a povratne 325 kuna. Moguće je putovanje započeti i u Slavonskom Brodu, Vinkovcima te nekoliko stanica po putu.

Također je do Beograda moguće izravnom autobusnom linijom. Cijena karte u jednom smjeru je 220 kuna, dok je povratna karta 375 kuna.

Također možete iskoristiti i GoOpti prijevoz od Zagreba do Beograda. 

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Colomba iznosi već od:
- vlak Zagreb - Beograd (325 kuna)
- prijevoz do zračne luke autobusom (178 dinara)
- let Beograd - Colombo (313 eur)
UKUPNO: 2 663 kune

Šri Lanka, otočna država smještena jugoistočno od Indijskog poluotoka, poznata i po svojem starom nazivu Celjon sve je popularnija turistička destinacija tijekom jeseni i zime, zahvaljujući ugodnim i toplim danima tijekom cijele godine radi blizine Ekvatora, ali i zahvaljujući bogatoj prirodnoj, povijesnoj i kulturnoj baštini otoka. Trenutno ima nakon Indije najveći broj zaštićenih povijesnih spomenika od strane UNESCO-a u južnoj Aziji. Zahvaljujući prirodnom bogatstvu i raznolikosti, Šri Lanka je također i idealna destinacija za zaljubljenike u planinarenje, surfanje, snorkeling, treking i ostale aktivne sportove.

Za Šri Lanku je građanima Republike Hrvatske potrebna viza. Zahtjev za vizom ispunjava se putem online obrasca OVDJE. Cijena vize je 35 dolara.

Ukoliko želite istražiti Šri Lanku svojim vozilom, što je odlična ideja ukoliko želite zaista doživjeti sve čari ove prekrasne zemlje, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car na Šri Lanci.   

Smještaj

Šri Lanka je veoma povoljna država i zbog toga je prava meka za backpackere. Smještaj je moguće pronaći već za nekoliko desetaka kuna diljem države. Preporučujemo koristiti našu tražilicu i odabirati smještaj ovisno o itineraru Vašeg putovanja.

pretražite najpovoljniji smještaj na Šri Lanki

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-03-28Aktualno:

Zakinthos iz Beča za 58 eura povratno

Jordan za 38 eura povratno iz Budimpešte

Berlin za 26 eura iz Zadra povratno

Maroko iz Trevisa za 36 eura povratno

Zabrana sjedenja na španjolskim stubamaPovezano:

Šri Lanka uvodi besplatne e-vize

Šri Lanka za 460 eura povratno iz Zagreba

Šri Lanka iz Budimpešte za 341 euro povratno

Berlin za 26 eura iz Zadra povratno

Maroko iz Trevisa za 36 eura povratno

Stockholm iz Zadra za 20 eura povratno

Kajakom na more

Sirija: zvijer u ljepotici

otok Rab

Ekspedicija 500 km stazom Beskida

Najljepše plaže otoka KrkaPogledajte još:

Kajakom na more


Sirija: zvijer u ljepotici


otok Rab


Ekspedicija 500 km stazom Beskida


Najljepše plaže otoka Krka