Portal za samostalna putovanja i backpacking

Pratite nas:
Fotografije:Video:Mali trikovi:


Šri Lanka iz Beograda za 273 eura povratno

 
slika1
  slika2   slika3   slika4

 

Fly Dubai, niskotarifni prijevoznik iz UAE nudi relativno povoljne cijene povratnih letova do glavnog grada Šri Lanke, Colombo iz Beograda i to po cijeni već od 273 eura za povratni let. Let predviđa presjedanje u zračnoj luci Dubai, a za određene datume predviđeno je i duže čekanje pri čemu je moguće iskoristiti dan za kratki izlet u glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, s obzirom da hrvatskim građanima više nije potrebna viza za Emirate. Karte su dostupne tijekom cijele godine osim ljetnih mjeseci i božićnih i novogodišnjih praznika.

Povoljni letovi po navedenim cijenama dostupni su između ostaloga tijekom sljedećih datuma:

23. 04. - 10. 05.

20. 05. - 02. 06.

27. 05. - 02. 06.

Letovi po povoljnijim cijenama dostupni su i za druge datume, također moguće je i kombinirati datume. Cijene za druge datume možete pretražiti OVDJE.

U cijenu karte uključene su sve pristojbe, komad predane prtljage do 30 kilograma te ručna prtljaga, dimenzija 55x40x20 cm.


Do Beograda se svakodnevno može doći iz Zagreba izravnom željezničkom linijom sa dnevnim i noćnim vlakom sa glavnog zagrebačkog kolodvora. Cijena jednosmjerne karte jest 175 kuna, a povratne 325 kuna. Moguće je putovanje započeti i u Slavonskom Brodu, Vinkovcima te nekoliko stanica po putu.

Također je do Beograda moguće izravnom autobusnom linijom. Cijena karte u jednom smjeru je 220 kuna, dok je povratna karta 375 kuna.

Također možete iskoristiti i GoOpti prijevoz od Zagreba do Beograda. 

Prema tome cijena povratnog putovanja od Zagreba do Šri Lanke iznosi već od:
- vlak Zagreb - Beograd (325 kuna)
- prijevoz do zračne luke autobusom (178 dinara)
- let Beograd - Hambantota (273 eur)
UKUPNO: 2 382 kune

Spomenimo i kako se do Šri Lanke može doći relativno povoljnim letovima iz Zagreba do Colomba, po cijeni već od oko 390 eura za povratno putovanje.

Šri Lanka, otočna država smještena jugoistočno od Indijskog poluotoka, poznata i po svojem starom nazivu Celjon sve je popularnija turistička destinacija tijekom jeseni i zime, zahvaljujući ugodnim i toplim danima tijekom cijele godine radi blizine Ekvatora, ali i zahvaljujući bogatoj prirodnoj, povijesnoj i kulturnoj baštini otoka. Trenutno ima nakon Indije najveći broj zaštićenih povijesnih spomenika od strane UNESCO-a u južnoj Aziji. Zahvaljujući prirodnom bogatstvu i raznolikosti, Šri Lanka je također i idealna destinacija za zaljubljenike u planinarenje, surfanje, snorkeling, treking i ostale aktivne sportove.

Ukoliko želite istražiti Šri Lanku svojim vozilom, preporučujemo Vam ponudu za najpovoljniji rent-a-car na Šri Lanki

Za Šri Lanku je građanima Republike Hrvatske potrebna viza. Zahtjev za vizom ispunjava se putem online obrasca OVDJE. Cijena vize je 35 dolara.

Smještaj

Šri Lanka je veoma povoljna država i zbog toga je prava meka za backpackere. Smještaj je moguće pronaći već za nekoliko desetaka kuna diljem države. Preporučujemo koristiti našu tražilicu i odabirati smještaj ovisno o itineraru Vašeg putovanja.

pretražite najpovoljniji smještaj na Šri Lanki

Također preporučujemo potražiti privatni smještaj na jednome od mnogih smještajnih kapaciteta koje nudi airbnb.

Ukoliko još niste član airbnb-a, iskoristite kupon u vrijednosti od 20 eura za registraciju te uštedite na smještaju. Kupon možete pronaći OVDJE.


Booking.com

autor: Peter Polić

objavljeno: 2017-09-26Aktualno:

Berlin za 40 eura povratno iz Rijeke

Sejšeli iz Venecije od 367 eura povratno

Bergen iz Budimpešte za 44 eura povratno

Palma iz Rijeke za 43 eura povratno

Zagreb - Split za 120 kuna vlakomPovezano:

Šri Lanka iz Budimpešte za 341 euro povratno

Šri Lanka iz Zagreba za 380 eura povratno

Šri Lanka iz Beograda za 313 eura

Zanzibar iz Venecije za 371 euro povratno

Kuba iz Minhena za 300 eura povratno

Niskotarifni letovi prema Indiji?

otok Susak

Lavov

Maraton i Sjeverna Koreja

Grčki otoci za povoljan odmor

VenecijaPogledajte još:

otok Susak


Lavov


Maraton i Sjeverna Koreja


Grčki otoci za povoljan odmor


Venecija